Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Tegnap valahogy rátaláltam erre a játékra, és kíváncsiságból telepítettem, illetve elkezdtem vele játszani.
Tény és való, hogy első körben belefeledkeztem az online játékba, és nem nagyon néztem utána a dolgoknak, de elsőre nem tűnik egyértelműnek, hogy mi micsoda. Viszont a játék tetszik, csak nem tudom sokszor, hogy ki kivel van
.
Azzal játszogattam, amit alapból beadott. Fegyver, és karakter is egyaránt az original, persze valamiket fejlődött közben. Talán az első 5 bolygón sikerült végigmenni, úgyhogy szerintem nem tartok még sehol, viszont belefutottam egy szerintem bugba.
Ha a billentyűzetnél szeretném a gombokat átállítani, egy idő után odafagy a képernyő közepére az ablak, és onnantól nem működik az options. Rendesen ki kell lőni a játékot, és utána lehet újra kezdeni a bindeléseket.
Ez másnál is van, vagy csak engem boldogít?A multi módban játszottam, biorobi néven futkározok remélhetőleg ma este ismét, de fogalmam sincs, hogyan/hol kell barátokat felvenni, vagy velük egy játékot indítani, vagy hozzájuk csatlakozni. Gondolom, akik itt jelen vannak, azokhoz én gyengusz vagyok, tehát tolnom kell tovább random a multi módot.
Az első rendszerben, ott a 3-4 es szint környékén érdemes valamire költeni, vagy itt még nyomni kell az eredeti cuccal gépiesen? Érdemes haladni folyamatosan előre, vagy egy-egy bolygón hasznosabb végigmenni többször is?
Az 50 egység pénzt, ami nem szaporodik, azt warframe slotra célszerű költeni? (nem tudom, kifutja-e, csak tudom, hogy van olyan pénzem, ami még mindig ugyan annyi, mint amennyivel kezdtem.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series S 512Gb Digital Edition, 24 hónap Garancia, Fehér Színben, Dobozában
- Nintendo Switch OLED, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Dobozában
- Bomba ár! MacBook PRO 16 M1 CHIP magyar 16GB/1024GB SSD!! Alig használt! Akkumlator 97%!
- Benq ZOWIE XL2746K TN 240Hz DyAc 27 Inch Gaming Monitor for Esports
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.