Hirdetés
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
durma77
csendes tag
válasz
anubys1984
üzenetére
Én 7 pontnál járok de nagyon kinlodok vele.. Eddig soloban toltam de valahogy nem találtam izgalmasnak.. Nem is azért kinlodok vele mert nehéz... Illetve nehéz de a t4 keményebb... Csak az meg is éri
Ha valakinek van kedve phoboson kinlodni majd ceresen szóljon XD amúgy mi értelme ennek? Mármint hogy elveszik azt amiért egy warframe warframe? Snow globe hogolyo... Ash olyan mintha nem lenne semmi.. Hiába ugranek oda az ellenfelhez nincs range... A másik a dread... Olyan lassú a vesszo mintha eldobtam volna
Nekem valahogy a cryoticos dolog jobban bejött 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i5-3G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Radeon I W10 I Cam I Garancia!
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha valakinek van kedve phoboson kinlodni majd ceresen szóljon XD amúgy mi értelme ennek? Mármint hogy elveszik azt amiért egy warframe warframe? Snow globe hogolyo... Ash olyan mintha nem lenne semmi.. Hiába ugranek oda az ellenfelhez nincs range... A másik a dread... Olyan lassú a vesszo mintha eldobtam volna