Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
r00r1
aktív tag
Teljesen egyetértek az előttem szólókkal. Nem az fáj, hogy más is meg tudja venni a prime cuccokat, nem is az, hogy 2 hónapig farmoltam ember helmetjét. Az, hogy a Ninjas play free szlogen, csak egy üres frázis lett. Mindhárom prime warframe, illetve buston, bronco, latron, paris, orthos, reaper, fang primet becsületesen kifarmoltam. Igen, voltak olyan pillanataim, hogy qvaéletbe már, legyen már meg, stb....de így visszagondolva megérte a grind minden egyes másodperce. Most mi van? Veszel 2000 platinát, és jól bevásárolsz, mastery 1-es szinten...
Nem irigység, csak ennyire azért pénzéhesnek nem kellene lenni (oké, ők is egy cég, akik pénzből élnek), de kezdem azt hinni, hogy nem azért nem akarják kiadni a játékot, mert még annyi minden kell bele, hanem mert újabb és újabb rókabőrt (pénzt) akarnak lehúzni. Nem tudom, hogy mennyi lehet a bevételük, de szvsz ennyiből illett volna kiadni a végleges verziót. De úgy látszik, hogy ez az üzleti modell működik (még egy darabig), aztán ha az emberek megunják ezt a rétestészta-effektet, odébbállnak...
R.I.P Warframe -> egy újabb példa, hogy a profit hajhászása mennyi mindent tud elrontani, pedig volt benne fantázia...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Trollok komolyan
- Jövedelem
- Anime filmek és sorozatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- HP ProBook 6560b, 15,6" HD+, i5-2520M CPU, 8GB DDR3, 500GB HDD, W10, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo Thinkpad L450, 14" HD, i3-5005U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- HP ProBook 650 G2 15,6" FHD, i5-6200 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest