Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
r00r1
aktív tag
Teljesen egyetértek az előttem szólókkal. Nem az fáj, hogy más is meg tudja venni a prime cuccokat, nem is az, hogy 2 hónapig farmoltam ember helmetjét. Az, hogy a Ninjas play free szlogen, csak egy üres frázis lett. Mindhárom prime warframe, illetve buston, bronco, latron, paris, orthos, reaper, fang primet becsületesen kifarmoltam. Igen, voltak olyan pillanataim, hogy qvaéletbe már, legyen már meg, stb....de így visszagondolva megérte a grind minden egyes másodperce. Most mi van? Veszel 2000 platinát, és jól bevásárolsz, mastery 1-es szinten...
Nem irigység, csak ennyire azért pénzéhesnek nem kellene lenni (oké, ők is egy cég, akik pénzből élnek), de kezdem azt hinni, hogy nem azért nem akarják kiadni a játékot, mert még annyi minden kell bele, hanem mert újabb és újabb rókabőrt (pénzt) akarnak lehúzni. Nem tudom, hogy mennyi lehet a bevételük, de szvsz ennyiből illett volna kiadni a végleges verziót. De úgy látszik, hogy ez az üzleti modell működik (még egy darabig), aztán ha az emberek megunják ezt a rétestészta-effektet, odébbállnak...
R.I.P Warframe -> egy újabb példa, hogy a profit hajhászása mennyi mindent tud elrontani, pedig volt benne fantázia...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- eBay-es kütyük kis pénzért
- iPhone topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- További aktív témák...
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs