- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
A 3.7-essel régen repkedtem, de kb 3 éve 80%-ban tankozok, így a repülős ággal nem nagyon foglalkoztam (9.0-ás jetekig eljutottam anno, ott már nem érdekelt a repülgetés, néha PBJ-1H-val bejöttem trollkodni Reál repcsibe, és ennyi).
Aztán most elkezdtem fejlesztgetni az elkezdett gépeket, hogy megnézzem, mit lehet kihozni belőlük, ezekből egyik a P-63A-10 lett, ami elnyerte a tetszésemet, fullosan egész jó gép ez is.Közben amiket a kb 3 év alatt berakosgattak a kifejlesztett gépeim közé a fejlesztési fába, elkezdtem kifejlesztgetni. Akkoriban pl csak a 3.7-es P-38L volt, most meg a prémiummal van legalább 4 verzió a P-38-asból. P-47N és a P51-H is újdonság számomra, B-34-es, és még sorolhatnám. És mivel reál repcsiben azt vettem észre, hogy kb 4.3 - 4.7-ig lehet jól boldogulni, kifejlesztem ezeket a gépeket, hogy ne legyen lyuk a fejlesztési fában
Németeknél meg az Me 264-est szereztem meg, briteknél pedig a bombázó ágat húzom kifele, mert marhajó a bombaterhük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Horgász topik
- Futás, futópályák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Amazfit Balance okosóra 2 hónapos
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4070 SUPER GDDR6X +Új 16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - Deep Purple - Használt, karcmentes állapotban , 100%
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest