- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
Micsurin #8197 üzenetére
De az hogy jött össze??? Nem találok elfoglalt prémium Do-t egyik nemzetnél sem. Érdekes.
Nekem meg megvolt a játékban töltött életem mondhatni első és legnagyobb élményű Simulator csatája, igaz ez félig tankozás, de akkor is:
Poland pálya, sim event, mondom kezdek a berakott Ju 87D-5-tel. Kis repkedés után próbáltam felmérni a helyzetet, és hogy hol is vagyok pontosan. Ugye itt most air start van, szóval kis könnyítés. Rögtön az elején próbáltam a pálya széle felé húzódni, hogy még véletlen se kapjak a pofámba enemy-t. Ez részben be is jött, nem jött senki, de aztán az kellett kiderítenem, hogy merre is lehetnek az ellenséges csapatok, mert sok időt elöltem a pálya széle felé húzódással. Mindeközben egyik csapattárs finoman megjegyezte, hogy miért nincs air support. Nem válaszoltam, lévén égett a pofámról a bőr kezdő sim gépes létemre, másrészt a levegőben kellett a Ju-t tartani, ami sim irányítással elsőre nem olyan könnyű. (aztán később rájöttem hogy nem vészes, egérrel sem, de kéne az a bot, meg pedál!).
Szóval nagy nehezen a tó felé vettem az irányt, ahol láttam, hogy van pár gép ami gyanúsan repked, de nem mertem konfrontálódni, ezért visszafel vettem az irányt, majd később aújra a tó/város felé fordultam. Akkor kifigyeltem, hogy egy IL2-es épp egy havert bombáz, rétapadtam, és a sikerült a szárnyvégét lecsípnem, pár másik lövéssel a fél szárnyát aztán. Első kill, nagyon örültem a fejemnek. Ebből,a fordulóból, a mezőn megláttam egy SPAA-t és sikerült elsőre kibombáznom, bár ejtett rajtam pár sebet, és a replayen végignézve láttam, hogy egy másik is sorozott (persze játékben csak a becsapódó lövedékek hangját halottam). Sajnos így mind3 bombám elfogyott, a reptérig meg nem volt kedvem viszamenni, így újabb célpont utánb néztem, amit meg is pillantottam egy P47 képében, de hiába tapadtam rá, ugye nem ecsetelni, hogy sokkal gyorsabb volt, így elhúzott a fenébe. Mindeközben ismét becsapódó lövedékeket halottam,így a Ju 87 jól fordulását kihasználva, fordulni kezdtem közben oldalt az ablakon célt keresve, szépen lassan meg is pillantottam egy újabb IL2-est, aki a vadászatomat felhagyva egy BF110-et fogott üldözőbe. Rátapadtam, beadtam neki egy lövést szárnyra, amire ő kitérő zuhanásba kezdett, de sikeresen elélőttem, és letéptem a szárnyát. Ezután vettem észre, hogy a motorom fekete, és overheated felirat ijesztget... pár mp. után leállt a tudomány, és meg soft landing-ot hajtottam végre a mezőn. A kill a az SPAA-é lett, aki az első SPAA kibombázása után sorozott. (Itt megjegyezném, hogy én nem adnám meg a kill-t abban az esetben ha a pilóta le tudja soft landing-al tenni a gépet.)
Az i-re a pontot csak az tette fel, hogy leszállás után bejöttem a Pz. IV H-val, kiszedtem egy sörment egy lövésre kb., 1km-ről (ammo rack), aztán benyomultunk szinte egyszerre az enemy bázisára és nyertünk. Jó kis csapat volt, sok ilyet még!Szóval ez volt a mi nap nagy élménye, számomra mérföldkő, mert elterelgettem egy repülőt egérrel full controls módban... később kipróbáltam tezst repüléssel is a gépet, fel is szálltam vele, é le is tudtam rakni.
Colos1 mit szólsz?Szerk:
Micsurin látom neked is élmény volt a mai nap SB event-ben
Engem is egyre jobban megfog. Eleve az izgalom, hogy mit fogok látni sniper módban, és mikor lőnek seggbe.... huuu. Innentől kezdve Arcade-ot csak Tier 3-ig játszok, abban jobban lehet haladni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPad topik
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest