- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Na, most olyat csináltam, amit szerintem még nem sokan a WT történelmében!
Sajnos az idióta visszajátszási rendszer miatt esélyem sincs lefilmezni, a meccset meg alapvetően nem vettem fel sajnos. (Azért a francnak nem lenne helye minden egyes meccset felvenni, meg utána ideje szortírozni, hogy mi érdekes, mi nem).
DO217E2-vel repültem, hogy kiszedjek egy bázist, amikor hátulról megérkezett egy F84B, és néhány lövés után épp a bombaoldáskor tartózkodott alattam, én pedig az egyik SC1000-es bombával nemes egyszerűséggel eltaláltam! Ezután én kiugrottam a gépből, majd kihozam a következő gépemet és eddigre az F84B a bombámtól szerzett sérülések következtében lezuhant. Én pedig kaptam egy MEGLEPETÉS achit (mivel bombával öltem meg) és egy rang nem számítot is, mivel fentebbi BRben volt.
Ilyet még sosem csináltam, hogy levegőben voltam, az ellenfél is levegőben és így öltem volna meg egy JETet prop-os géppel egy bombával!!
Jobb alsó sarokban meg is emlékezik erről a játék (pont mikor kihoztam a következő gépem)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Samsung PM991 -512 gb m.2 Nvm-e SSD (2242)
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- 7 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló - AKÁR SULIBA IS ) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360
- Fotó állvány eladó
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest