Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

Na, most olyat csináltam, amit szerintem még nem sokan a WT történelmében!

Sajnos az idióta visszajátszási rendszer miatt esélyem sincs lefilmezni, a meccset meg alapvetően nem vettem fel sajnos. (Azért a francnak nem lenne helye minden egyes meccset felvenni, meg utána ideje szortírozni, hogy mi érdekes, mi nem).

DO217E2-vel repültem, hogy kiszedjek egy bázist, amikor hátulról megérkezett egy F84B, és néhány lövés után épp a bombaoldáskor tartózkodott alattam, én pedig az egyik SC1000-es bombával nemes egyszerűséggel eltaláltam! Ezután én kiugrottam a gépből, majd kihozam a következő gépemet és eddigre az F84B a bombámtól szerzett sérülések következtében lezuhant. Én pedig kaptam egy MEGLEPETÉS achit (mivel bombával öltem meg) és egy rang nem számítot is, mivel fentebbi BRben volt.

Ilyet még sosem csináltam, hogy levegőben voltam, az ellenfél is levegőben és így öltem volna meg egy JETet prop-os géppel egy bombával!!

Jobb alsó sarokban meg is emlékezik erről a játék (pont mikor kihoztam a következő gépem)

Új hozzászólás Aktív témák