Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#15901) Dr.Én válasza Alg (#15900) üzenetére


Dr.Én
veterán

Probalgatom már azt is. Kissebb nagyobb sikerrel :DDD
Ami eddig nagyon be jött az egész játék. Amiből a WOTban elegem lett azzal itt még nem talakoztam szerencsére :R

WOT: kissio

(#15902) KROK640 válasza Dr.Én (#15901) üzenetére


KROK640
veterán

"Amiből a WOTban elegem lett azzal itt még nem talakoztam szerencsére :R" . megosztod velönk, hogy mi az?

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#15903) Dr.Én válasza KROK640 (#15902) üzenetére


Dr.Én
veterán

Az amikor látványosan le csapódik a célpont előtt a lövedék a földbe és nem találja el az ember, vagy csak kritikus találat van esetleg le pattanó, holott a gyenge pontot lövöm, esetleg 10 lovésből 10 mellé megy teljesen rá fókuszált célkeresztben. Illetve az rng, ami kegyetlen geci tud lenni sebzés téren szintén. Szemtől szemben neked allul sebez a tankod 500 HP helyett 400-at mert az ellennek van 401 HP-ja és téged meg egyből kifog lőni, ammorack vagy szimplán többet sebez mint a maradék HP-d.
De a turbó csatakról már nem is beszéljen az ember mellette. Mikor 3-4 perc alatt kikapunk 15-0 vagy 15:2-re és nem tudsz semmit se csinálni mert az játék el döntötte hogy esélyed sincs :D Vagy miközben ilyen turbó csatában a nyertes oldalnak vagy a részese és a lassú tankoddal nem bírod követni a csapat társakat és nem sebzel, csak lohólsz utánuk :DDD

WOT: kissio

(#15904) wednesday válasza Dr.Én (#15903) üzenetére


wednesday
őstag

Sajnos turbó csata itt is előfordul, mikor nem kiegyensúlyozott a két oldal. Bár ez inkább feljebb és realistic-ben probléma. De ez ne vegye el a kedved a realistictől, mert előbb-utóbb úgyis azt fogsz játszani. :D

De én nem vagyok a arcade ellen sem, sokat toltam én is azt. Főleg mikor bizonyos alkatrészeket inkább ott húztam ki, mert realisticben halál nélkülük játszani. Csak egy idő után megcsömörlik az ember az arcade játékmenettől. Az, hogy ki akarsz nézni a sarkon és tudod, hogy kb 5-en várják, hogy kinézzél, mert világítasz a térképen.

(#15905) Dr.Én válasza wednesday (#15904) üzenetére


Dr.Én
veterán

Van amikor úgy se lehet mit tenni :DDD
Játékon bellül a boltban vehető ládákból mennyi esély van arra hogy mondjuk prém tank esik ki?

WOT: kissio

(#15906) wednesday válasza Dr.Én (#15905) üzenetére


wednesday
őstag

Nagyon nagyon kicsi. Én nem ajánlom.

Az az arany sokkal többet ér egy leárazásnál vagy prémium előfizetésnek, vagy idővel plusz legénységi helynek. Ha minden áron aranyat akar költeni az ember a legészszerűbb szerintem a prémium előfizu, persze az is szokott akciós lenni. Főleg akkor jó az is.

Most egy kicsit akció nélküli időszakot élünk. :D

Eventekben és battle pass-ban is lehet majd prémium járművekhez (kisebb szintűek) hozzájutni. És még költeni sem kell rá. Nyilván az grájdolós, meg nem biztos, hogy olyan járművet lehet megszerezni, amilyen nemzetet éppen játszol, de ez ilyen.

Az a titka az egésznek szerintem, ha szeretsz játszani akkor idővel úgyis egyre több mindent fogsz megszerezni. Mert, ha csak grind--nek látja az ember a tech tree-t, amin át kell verekednie magát akkor elhiszem, hogy szenvedősnek tűnik, meg rengeteg időnek.

Ezért kell játszva múlatni az időt.

(#15907) Alg válasza Dr.Én (#15903) üzenetére


Alg
veterán

Turbó csata haha ;]
Német 9.3-ban játszom most, 10-ből 8 csata olyan hogy a második tankot már nem éri meg behozni mert vagy kikaptunk vagy nyertünk 4 perc alatt (attól függően melyik oldalon vannak az oroszok...)

Erre csak rájátszik a pályadesign, amit mostanában úgy alakítanak hogy szinte semmi taktikai elem ne lehessen benne, csak szemből egymásnak rohanás.

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#15908) BerserkGuts válasza Dr.Én (#15903) üzenetére


BerserkGuts
őstag

Hát a wot az olyan de legalább mindenkinek egyformán csal xd.

Amúgy nem éri meg költeni a játékra örülj neki hogy alacsony szinten vagy az amúgy is ismerősebb a wot miatt.

Én azért tanácsolom ezt mert én is pont 1éve tavaly kezdtem bele komolyabban és 3hónap alatt kihúztam a német ágat.

Fullra viszont nem éri meg az időt és a pénzt mert ez a játék nem a tankok-ról szól sajnos pedig nyilván érdekli az embert milyen a modern hadviselés is.

12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000

(#15909) Dr.Én válasza wednesday (#15906) üzenetére


Dr.Én
veterán

Köszönöm szépen a tanácsokat és az infót!! :C :R Élni fogok velük :R
Nekem három műszak mellett, 5 kutya és feleség mellett+ házimunka mellett a cél az hogy kikapcsolódás legyen a ez a játék :))
Aztán majd a többit idővel meglátjuk :DDD

WOT: kissio

(#15910) wednesday válasza Alg (#15907) üzenetére


wednesday
őstag

A német 9.3 szerintem élhetetlen. Az valami bermuda háromszög nekem. Valahogy át kéne ugrani.

Egyébként én sokat játszom oroszokkal. Őket is szétverik sokszor. Meg ezeknek a nemzeti oldalaknak egyre kevesebb a jelentősége realisticben. Egyre inkább arcade ez is, hiszen minden fába pakolnak már mindenféle tankot. Szovjetként sokszor szovjet tank lő ki, hiszen szembejöhet kínaiként, olasz-magyarként, svéd-finnként.

A német Tigris is elég gyakran kaphat Tigrist ellenfélnek.

(#15911) Alg válasza wednesday (#15910) üzenetére


Alg
veterán

Eddig szerintem még sehol nem volt ekkora szopás, talán az izraeli repülős ág elkezdése a Sakeen-el még hasonló... A leo1-re bármilyen ágyút raknak, esélye sincs az állandó uptier-el szemben.

+ a kicsi pályák, gyakran már akkor szétlövik a csapatot oldalról a gyors ruszki könnyű tankok meg IFV-k mikor még csak a spawn-ról gurulunk kifelé.

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#15912) 7Sony7 válasza Dr.Én (#15909) üzenetére


7Sony7
addikt

Üdv. Én prémium nélkül játszom, de én is azt mondom, élvezd ki alul a játékot. 1-1,7 lazulós, 2.0 br-ben már jó csatákat lehet vívni, maradj amíg meg nem unod. 3-3,3 br már érezhetően más, de ez is jó. Fölötte már nem fog kelleni kávé, hogy felmenjen a pulzusod. E fölött is lehet játszani, de egész máshogy kell. Én most 6-6,7 br-ben vagyok, de nem biztos, hogy megyek fentebb, és vissza szoktam menni 2-3 br be néha szórakozni.

-

(#15913) edari válasza wednesday (#15910) üzenetére


edari
őstag

Leo 2 sztem iszonyatosan le van nerfelve a többi nemzethez képest.

Alg: 2S38-ra gondolsz? Na azt nem tudom hogy képzelték... "no armor best armor", mire te egyet lősz (ami átmegy rajta sokszor), addig ő 4-et adott már neked, és véged.

[ Szerkesztve ]

(#15914) wednesday válasza Alg (#15911) üzenetére


wednesday
őstag

Az biztos, hogy br szinten, ami jó egy II. VH-s járműnek az már feljebb nem megfelelő.

A probléma szerintem az, hogy még alacsony II. VH-s br-ben játszik az ember, mindenki behozza szépen a PZIV-ét, Tigrisét, Párducot, T-34 stb. Nagyjából együtt is cammog a csapat, nincsenek nagy rések közöttük.

Ha le is rushol egy II. VH-s légvédelem, az sem tud annyi kárt tenni benned, főleg mert még jobban együtt vagy a csapattal.

Na fent ez a metódus borul. Szét van szakadva a mezőny, a gyors járművek megtalálják a réseket és one shotolnak. Mégjobban szétesik a mezőny és már te jössz vissza a második hullámban, de már a kezdőt lövik.

Ezekbe a br-ekbe még jobban kéne a csapatjáték. Nem feltétlenül kéne a pontok vonulási útján mennie mindenkinek mint a libák, hanem arra koncentrálni, hogy zárjanak a rések között. Még így is nehéz mert szemből is one shotolhat egy ilyen aranyos jármű. De, ha ezek megflankelik a csapatot, vége a dalnak.

(#15915) Alg válasza wednesday (#15914) üzenetére


Alg
veterán

Jah, csak az a gond hogy a legtöbb olyan pontot ahová esetleg beáshatnád magad hogy lelassítsd vagy megállítsd az elen előrenyomulását, kivették a térképekről. Ha lassú tankod van aminek nincs rendes páncélja a legtöbb pálya játszahatatlan, mert megkerülni nem tudod az ellent, előrenyomulni meg megint lehetetlen páncél nélkül. Na, a Leo1 (A1A1, 1A5) pont ilyen. Annyit tudsz csinálni hogy bebújsz valami fedezék mögé és várod hogy az előrenyumoló csapatodat lekaszálva odaérjenek, ott tudsz 2-3 killt max. összeszedni mielőtt bedarálnak. A KPz-70 az valamennyire játszható, mivel sokkal mozgékonyabb jármű.

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#15916) wednesday válasza Alg (#15915) üzenetére


wednesday
őstag

Nagyon pálya függő.

Leo 1-nek szerintem dombos terepen van esélye a ruszkik ellen. Tud tolatni és jó az ágyú süllyedése. Sík terepen nem szabad oroszok ellen harcolni. Olyan szituáció kell, hogy ő még nem tud rád lőni, de te már igen.

Ezek a kombinációk viszont ritkák. Most lépkedjek ki meccs előtt, miden uptierből és városi vagy sík pályából? :D Ez nonszensz.

Igen, az is probléma, hogy általában a vesztes csatából lehet több kill-el kiszállni. Volt, hogy csak javítok, mert lőttek motort, láncot, de mire meglett hiába nyomtam a W-t, lemaradtam mindenről.

(#15917) Francia91 válasza Alg (#15915) üzenetére


Francia91
veterán

Az összes pályán kiherélték a jó lehetőségeket, amit sok esetben a domborzati viszonyok adtak. Nagyon jó helyek voltak, de megszüntették őket. Vagy odab*sztak egy nagy szikladarabot, hogy ne tudj felmászni, vagy piros zónává tették, és visszaszámol rajta.... Lassan ott tartunk, hogy egyenpályák lesznek, ha van domborzati viszony, azt nem lehet kihasználni, nem lehetsz kreatív.... Karélia, 38. szélességi fok, Amerikai sivatag. Közel-kelet, és még sorolhatnám... Mindegyik pálya domborzati sajátosságai ki lettek irtva, nem tudsz kreatív lenni, mert Gaijin nem engedi....

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#15918) edari válasza Francia91 (#15917) üzenetére


edari
őstag

Meg mert a ruszki/kínai vasaknak nem fekszenek a domborzati viszonyok.

(#15919) Francia91 válasza edari (#15918) üzenetére


Francia91
veterán

És akkor minden pályát fossá kell alakítani? :U

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#15920) edari válasza Francia91 (#15919) üzenetére


edari
őstag

Hát látod.

(#15921) BerserkGuts válasza wednesday (#15916) üzenetére


BerserkGuts
őstag

Most hogy földobták uptierbe ahol több kompozit páncél van még tank ellen is gyenge lett de heli vagy repcsi ellen meg végképp ezen nincs rendes géppuska se :/

Meg amivel elvancseszve az a levegő harc ott dől el ki fog nyerni és vicces amikor levegőből lesz a legtöbb kill.

12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000

(#15922) csongi válasza wednesday (#15916) üzenetére


csongi
veterán

Amint mar emlitettem. A problema az, hogy fix jarmuparkkal kezd a jatek.
A map sorsolas utan kellene eszkoz parkot valasztani.
Ha olyan eezkoz van ami nem oda valo, azt nem hasznalhatja, ennyi.
Lenne vegre eteleme a jarmu csomag ossze allitasnak.
Igy kb semmi. :). Koltseg novelo tenyezo csupan.

Nem a harci eszkozhoz valsztottak kornyezetet, hanem forditva. :)

(#15923) csongi válasza Alg (#15915) üzenetére


csongi
veterán

A leo 1 lassu?
Probalkozz brittel. :).
3x lassabb stock allapotba, majd kifejlesztve mar csak 2* lassabb. :)
A spawn rol 1-300m elhaladas utan mar talalatot kapok, ekkor mar a leok huzzak a pontot. Nincs ertelme messzebbre menni. Lassu rosszul fordul serulekeny, A loszere szarul modellezett, a pancelja szinten. :).
A legszarabb nemzet, es a legdragabb.

Van egy titkos favoritja a Falcon. Tobb foldi celt iktattam ki vele, mint tankkal. :). Pedig ezt is lassitottak. :).
Majd megint lejebb veszik ebbe biztos vagyok.
T55 egy kicsit ragos. Oldalrol mindent visz. :).
Kicsi kis doboz.

Tovabbra is a fix spawn, es a fix foglalasi pontok a legnagyobb hibak. Statikus lesz a jatek.

(#15924) csongi válasza BerserkGuts (#15921) üzenetére


csongi
veterán

Ez az ellen legvedelmeteol fugg. Ha csak egy ugyesebb legvedelmis van, mar blokkolja ezt.

A szemet huzas a heli mennyisege.
Van hogy 3 van a levegobe. De egyik legvedelem sem tud addig elonni. Es meg ez is csak egy dolog.
A jatek motor gyengesege. Neki nem akadaly aez erdo, meglat es kiszed. Maskor meg a homokba allok es nem jelenit meg. Igazabol itt dolnek el csatak.
Neha ugy szednek 5-6 killt hogy csak a terep latszik, az eszkoz nem.
Brutalis bugos valami. Ezzel a motorral halozaztal kb sosem lesz jobb.
180 ezergamer felett a mecsek fele tei pl-al es lagg fos.

(#15925) KROK640 válasza Dr.Én (#15903) üzenetére


KROK640
veterán

Az a rossz hírem, hogy ilyen turbo csaták itt is vannak. Volt olyan, hogy úgy nyertünk (boosterrel) hogy semmi sebzést se vittem ki, így a semmit boostoltam meg. De néha van vereséggel is. Akkor szoktak még ilyen turbo csaták menni, ha mondjuk az a feladatom, hogy egy csatában csináljak 4-6 kill-t. Akkor a csaták fele turbo, és 1-2t ha van időm összehozni.

De szintén kedves az, amikor dobjak ki Xdb ellenséges bázist, és aztán állandóan reptérbirtoklást kapok, ahol ugye nincs is kidobható bázis a pályán. Tegnap pl kiakadtam, 11 azaz tizengy csatából tudtam kidobni hat bázist, hiába kezdtem 3+2-vel, mivel ebből a 11 csatából összesen három volt légicsapás/frontline, a többi reptérbirtoklás :( Mintha figyelné, hogy mire állok rá, és szándékosan húzná az időmet.
El is buktam most ezt a battle pass-t, level 54 volt a cél, most vagyok level 34/2-es, és már a 37-es War Boundot sem fogok elérni (holnapután délig tart). De igazság szerint 5 hétig nem is tudtam játszani, szóval várható volt, hogy nem lesz sikertörténet, de azért 50ig jó lett volna eljutni.
De ki a francnak van ideje napi 3-4 órát szenvedni egy T3-as kötvényfeladattal ami 0,3 szintet ad? Tudom én, hogy vegyél BP-t, és első 15 szint ingyen, erről (is) szól, vagy akkor tényleg tegyél vele annyi időt, hogy szinte a játékban élj, de nekem ez így már nem pálya.

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#15926) KROK640 válasza wednesday (#15906) üzenetére


KROK640
veterán

"Most egy kicsit akció nélküli időszakot élünk. :D" - nem is kicsit.
2022 nyarán valami megváltozott. A korábbi kacatos eventekkel sokat játszva simán összehoztam eladásokból egy féléves prém fióknyi GJC-t. Azóta ugyanannyi játékkal ennek az 1/3-a sem(!) jön össze. Ugyanakkor az akciók és leárazások mértéke is csökkent. Először még vettem pénzért egy féléves prémet, hogy majd lesz valahogy ... de nem lett. (félév alatt úgy nem tudtam kitekerni egy árát, hogy 1/3-a alapjáraton megvolt).
A vége az lett, hogy 5 év folyamatos prémium után feladtam ezt, és visszamentem free-be. Annak minden hátrányával. De nem akartam azt mutatni, hogyha szigorítanak akkor majd többet költök a játékra. jah, és mostmár jóval kevesebbet is játszok, mert így inkább megvárom, hogy maguktól megjavuljanak a gépek, és nem költök rájuk SL-t, mert már sokkal kevesebb SL is jön.

Egyébként igazad van, eleinte én is csak grindnek és szenvedésnek néztem a tech tree-t, mert kellett pár repcsi amit nagyon akartam , és az eleje nagyon szar volt emiatt. Aztán idővel belejöttem, megszerettem, egyre többet rtettem, közben szép lassan megjöttek a kívánt repcsik is, és az egész átment grindból élvezeti repülésbe alsóbb szinteken, pláne mikor rájöttem, hogy igazán élvezetes meccsek ott vannak, és nem rohanok felfelé.
Az egyetlen grind még az event (mióta nem jön össze a következő félévi prém ára kezd ez is okafogyott lenni) vagy a Battle Pass, de lehet, hogy ezután annak is elengedem a kezét... bár tény, hogy most én is nagyban benne vagyok abban (5 hétig nem volt időm játszani), hogy ez a BP nem jött össsze.

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#15927) KROK640 válasza Alg (#15911) üzenetére


KROK640
veterán

Szerintem az meg pont különlegesen jó. Mert ugyan csak egy pilótát (és slotot) húzol, DE : azt a repülőt meccsenként háromszor viheted ki, így minden meccsben tripla eredményt hozol le (LB a gépfejlesztésre, és pilóta fejlesztés) kis szerencsével, de a végén egyetlen javítási költséggel! (Ha backupot is használsz ugyanazt a gépet akár hatszor is kihozhatod 6× LB-ért és pilóta XP-ért, miközben a javítási költség/idő még mindig egyszeres :D )
Már megvan a Spiti, a B17G és a P51 is, de amíg nem kezdem el a RANK V-t fejleszteni, addig nem fogja megérni több gépet a presetbe rakni.

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#15928) KROK640 válasza csongi (#15922) üzenetére


KROK640
veterán

"A map sorsolas utan kellene eszkoz parkot valasztani" - és ezt már milyen régen (2016!) leírtam. A hivatalos fórumra is, és semmi változást nem hozott.
Repülésnél ugyanez : mikor van két bomber a presetenbe és beadja a reptérbirtoklást. Nem tudok mit csinálni, mint instant kilépni, hogy legalább az időmet mentsem. Mit csinál erre a játék? Az akutális gép javítási költségét rámveri (holott technikailag el sem vesztettem), és még ezenfelül én kapok 8 perc crewlockot, holott a játék nem volt képes az eszközparkomnak megfelelő csatát beadni!

Meglehetne hasonlóan csinálni, mint a tournamenteknél van, ebből látni, hogy a játék készen is áll már erre.

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#15929) wednesday válasza csongi (#15922) üzenetére


wednesday
őstag

"A problema az, hogy fix jarmuparkkal kezd a jatek."

Gondolom erre találták ki a 10 legénységi helyet, hogy azt te fullra feltöltsd :) aranyért.

Bár az sem megoldás bizonyos brn-él, nemzetnél, mert nem jönnek össze kívánt jármű kombók, ami mindenre jó még víz alatti harcra is.

Ez csak mappokon múlna. Van benne sík rész meg dombos, nyíltabb és urbánusabb stb.

(#15930) wednesday válasza KROK640 (#15926) üzenetére


wednesday
őstag

"Egyébként igazad van, eleinte én is csak grindnek és szenvedésnek néztem a tech tree-t"

Én most ezért engedtem el az RB repülést. Majd lesz valahogy. Tank mellé néha viszek repülőt, de azt is csak akkor ,ha épp olyanom van, hogy most bepattanok, mert inkább tank meg légvédelem.

Na most, hogy 10 tank RB mecsből 1x ha repülök, most elkezdeni húzni a gépeket beletanulni a teljesen másképpen működő repcsi RB-be, az nekem időben sem jönne ki. Pont elég a tank RB. Lehet egyszer eljön ez az idő, de nem most.

(#15931) BerserkGuts válasza csongi (#15924) üzenetére


BerserkGuts
őstag

Hát igen van amikor csak én használom és volt rekord is belőle több repülőt lőttem le mint a csapat össz tankot.

Mert ugye feladják a meccset kilépnek:
"nincs tankom mert hülye vagyok előre futok" meghalni 2x is
0 killel" kb xd

Bár légvédelem legkevesebb tiketet kéri azzal még beleférne 1 vagy 2 vissza jövés máris nem a listába azt látni meghalt 1x itt sincs max 2x mert rárakta az izét hogy visszajöjjön a maxos járművel.

Csapat másik felét még megértem nem tud fordítani ilyenkor és a spawn kill miatt kilép ott már vegyesen levegőből vagy földről szednek ki :/.

De tényleg hibás az egész rendszer változhatna lenne egy körülbelül mivel szeretnél játszani de majd a szerver fogja összerakni hogy kiegyenlítse az erőviszonyokat vagy valami más mert ami van az nagyon fos meg ez a br rendszer is.

És bevezetném a cs2 counterstrike2 rendszerét vagy a wot-ban is így működik:
NiNCS dezertálás

vagy lejátszod a kört vagy büntit kapsz nem tudsz újat játszani bár én annak is örülnék ha egy botra cserélnék csak legyen teljes a csapat még ha golyó fogó is a szerepe addig se engem lőnek :DDD

12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000

(#15932) BerserkGuts válasza wednesday (#15929) üzenetére


BerserkGuts
őstag

Igen nekem is most már van sok leo br10+-os tank csak minek xd 5perces játékokra olyan hamar vége lesz.
A ticket rendszer nem kellene bele.

12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000

(#15933) csongi válasza wednesday (#15929) üzenetére


csongi
veterán

"Gondolom erre találták ki a 10 legénységi helyet, hogy azt te fullra feltöltsd :) aranyért."
Akkor sem tudsz a maphoz alkalmasabb eszkozzel bemenni, csak amit a sorsolas elott osszeteszel.
Meg ezzel sem lenne gond. A dinamikus foglalasi pontokkal lehet izgalmassa tenni a csatat. Lasd cod Capture Flagg. Ez ugyan az lenne. Igy csak egy rohamozas aki gyorsabb tarol kb. TAM sereg eldonti a csatat 5 perc alatt. Vagy 8db tiger 2, vagy 4-5 heli.
De ha foglalalas utan valtozik a helye, akkor eselye nyilik a masik csapatnak revansot venni.

BerserkGuts. Csak azokat a repulu eszkozoket engednem be amiken manualisan lehet bombazni, es csak olyan legvedelemig ahol nincs radar.
A ket eszkoz egymashoz valo viszonyat vennem alapul.
A radaros es egy egyeb xarokat feljebb tolnam, ott ahol nincs atfedes.

Kapcsold be a hangos chetet. :) Nagy reszuk anyira gyerek, hogy a nemét sem lehet megallapitani. Ezert megy at ilyen arkados ugribugri modba a jatek stilusa, ok a hangadok leginkabb.

Realba is sorsolas szinten engednem a helit es repcsit. Ezzel lehetne a balancon javitani. Az atombombas szarsagot meg kivennem. Van hogy 3-4 csatat az dont el. 10+ kilekkel. Pedig csapat szinten buknak a csatat. Nalunk is, de ez igy egy fassag.
Mas pontozassal lehet korrigalni. A vesztes csapat elso 3-4 tagja megkapja a gyoztesnek jaro max pontot.
Az atomot meg hagyjuk, alapbol egy fassag volt. Nyertunk, de mindenki porig egett. Meg a bombat dobo is. :)

ezeket a kis szar dronokat ujra modelleznem. Lelohettelen fegyverrel. Alig serul a kis szaros :).

Illetve ujra lehet modellezni egy csomo mindent, Teglas aszfaltos talajon lassaban megy a tank mint terepen. :)
Az emelkedok szazalekos ertkei csalnak. A haromszogelesi modell csal, bar nemi fejlodest latok benne.

Az elofizetesi rendszert meg kenyszerbol valtoztatni fogjak. Par ev es megvaltoznak ezen szokasok,

(#15934) Violka2016


Violka2016
tag

Sziasztok!

Megjelenés óta játszok kb, több nemzet ága is ki van maxolva a tankos oldalon úgyhogy mondhatjuk, hogy a játékkal úgy ahogy képben vagyok.
Most gondoltam nekiállok a repülős résznek, de ez egy rohadt kínlódás... Realistic meccs rohadt hosszú, arcade a full szánalom szintjén mozog (itt szerintem semmilyen skillre nincs szükség a mázlin kívül). Jenkiknél a B17-esig jutottam, de bombázni egyszerűen kínszenvedés, 10/2 alkalommal, ha eljutok a célpontig, akkoris versenyfutás van, hogy ne a csapattárs bombái érjenek előbb földet.
Van valami tipp amit én nem tudok és lemaradtam, hogyan menjek bombázóval? Nem tudok elég magasra emelkedni, hogy ne szedjenek le a vadászgépek pillanatok alatt. Ha meg "felmászok" 6000m+ magasságra sose érek oda és a csapattársak leszednek mindent célt mire odaérek...

(#15935) KROK640 válasza wednesday (#15930) üzenetére


KROK640
veterán

Repülésben érdemes kipróbálnod az AB-t. Egyrészt pörgősebb és érdekesebb mint az RB, másrészt player barátabb is. No meg ott egyszerre 4-5-6 repülőt is fejleszthetsz (és ugyanannyi legénységet) szemben az RB-vel.

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#15936) Francia91 válasza Violka2016 (#15934) üzenetére


Francia91
veterán

3-4 éve a repülő Realistic le lett szedálva elég szépen. Korábban megérte bombázóval menni, vadásszal menni, de azóta nulla, több mint 10 ezer meccs és 8-9 év után befejeztem a Reál repülős játszadozást, mert egyenlő lett a nullával. Pedig tök élvezetes és hangulatos volt

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#15937) KROK640 válasza Violka2016 (#15934) üzenetére


KROK640
veterán

Ezzel a bomber problémával én is szembesültem, és a legrosszabb az, hogy a játék úgy van designolva, hogy a bombereket rohadtul nem éri meg a csapattársaknak kísérni (mint ahogy a valóságban volt).
És most még hagyján, 1.71 és 1.97 között (2017 szeptember és 2020 május) a bomberek tényleg teljesen használhatatlanok voltak, első lövéstől estek szét, annyira, hogy gyakorlatilag a végén már senki sem használta őket. Azóta sok javítást kaptak.

A B17-es egy lassú repülő erőd, annál nem működik a zoom and boom (rárepülsz a célra szinte zuhanva és oldasz) mint mondjuk a DO217-eseknél.
B17-nél (azért már akokr nem az elején vagy, ha azt húzod) ugyanaz van mint a Privateernél, meg a nagy bombereknél, hogy érdemes csak egészen enyhén emelkedni a spawn után. A legtöbb player nem jön fel odáig ahol vagy. A zuhanó csapattársak felét kilövik, a másik fele kiszed ezt-azt de a bázist simán megtudod pocsékolni 2-3 körrel és azt "túl" sem dobod, vagyis nem lesz rá overkill a legnagyobb bombaterhed sem, ezért több LB-t szerzel, mert a sebzés teljesen belemegy a bázisba.
Érdemes fejleszteni a lövészeidet, vagy magadnak beülni az ágyú mögé, egy olyan sok fegyveres gépnél mint a B17 akár 2-3 támadót is lelőhetsz jobb személyzettel vagy ügyesebb fegyver kezeléssel, és azzal is fejlődsz, nem csak a bombázással.

Ami még fontos : A Személyzet fejlesztlése! Védelmi fegyverzetre sok pontot tegyél, valamint a fegyver újratöltésre. A bomba újtaöltést pl 60mp-ből akár 25-re is le lehet vinni, ami nagyon nem mindegy. Egy fejletebb személyzet jobb eséllyel fogja eloltani kigyulladó repülőt is, ami nehezebben gyullad ki, ha a karbantartás fel van húzva. ne becsüld alá a személyzet szerepét!
Érdemes SL-ért tapasztalt személyezetet venni, nagyon sokat tud dobni!

így már könnyű :) :

Mindemellett szerintem is túl magas BR-en van a B17 és a Privateer, (bár most vettem észre, hogy 0,3-al lejjebb pakolták mindet). Plusz az ilyen nagy bombereknél pont nem ördögtől való az RBben való húzásuk sem.

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#15938) KROK640 válasza Francia91 (#15936) üzenetére


KROK640
veterán

Nem tudom, én mostanság a JET bombereket RBben húzom, és egész eredményes.
Pont azt a tulajdonságát használom ki az RBnek ami vadásszal komoly hátrány : vagyis, hogy nehéz találkozni a másikkal, nem lát alapból, és a felhő is jobban rejt.
Egy meccsben kis szerencsével 2-3 kör bombát kioldok, ez sikeres fel és leszállásokkal egész korrekt LB (XP)-t ad. Közben megvacsorázok? IGEN. Unalmas a meccs? igen. De az LB szinte garantáltan jön.

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#15939) Francia91 válasza KROK640 (#15938) üzenetére


Francia91
veterán

Anno a B-57-essel én is nyomtam ezt, nagy sikerrel, aztán szépen felnyomták +1.0-ával a BR-jét, és 3-4 km-ről rakétával eltaláló vadászok célpontjai lettem, minden meccsen ingyen kill voltam, még mielőtt bombázni tudtam volna... :U
Mondjuk amíg nem nyomták fel a BR-t, addig is egyedül játszottam, a csapat többi tagja szokásos módon 2 perc alatt sikeresen megölette magát...

Anno A-20G-vel irtottam az ellent a lövészek kezelésével, az egyik legsikeresebb gépem volt az összes közül, B-17-essel is nagyon jó meccseket tudtam menni. B-25 szintén zenész, kedvenc gép volt, meg tudtam magam védeni a lövészekkel. Most a lövész szart sem sebez, és a legelső szellőtől megpusztul, hiába fullos + expert képesítésű.... Bejövök meccsbe lövészes géppel, már attól meghal a lövészem, hogy a vadászgépet meglátja.... Még jó hogy vannak, csak használni nem lehet őket.... Csodálatosan szétnerfelték az egészet :(
Ha mostanság bejövök játszani, minden meccsen ebbe csöppenek... Nem hiányzik, kösz

Ha repülő reált játszok, akkor 5.0 alatt elfogó vadásszal (P-38 Lighting pl), azokkal jó meccseket lehet menni, és tud élvezetes lenni. De a bombázózást kinyírták, 5.0 felett pedig már nem az számít, mit tudsz. 3.7-ben és 4.7-ben viszont elég élvezetes meccseket lehet menni.
És azért olyan szarnak sem mondanám magam, hogy abból fakadna ez a csodálatos pozitivitás, csak látom, hogy 2013 februárjaóta hova süllyedt le ez az egész War Thunder a pénzéhség miatt..... :U

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#15940) wednesday válasza KROK640 (#15935) üzenetére


wednesday
őstag

Úgy vettem észre, hogy vadászra még jó az AB. De bombázóra már nem igazán a csapásmérőről meg ne is beszéljünk, egyből mindenki téged akar leszedni.

Mert még RB-be ha szerencséd van és elkerültél gépeket, nem is biztos, hogy egy vadász feladva a kezdeti pozícióját lemegy érted. Ezek dilemmák nincsenek AB-be

A bombázáson új játékmódok segítenének. Miért 4 csirkeólat kell bombázni B-17-essel is, amik 4 irányban szét vannak szórva és mindenki próbál egyre rástartolni? Aztán úgyis odamegy a Wyvern és kidobja előtted.

De ha egy nagy HP-s gyárkomplexum lenne a cél, az már lehetne nehézbombázó célpont, amire akár 4-5 bombázó is együtt repülne rá. És egy magányos vadász se biztos, hogy könnyen bevállalná a támadást.

(#15941) Alg válasza KROK640 (#15927) üzenetére


Alg
veterán

Jah, ha a játékot úgy fogod fel mint a munkát, hogy csak legyen már vége, akkor lehet. Csak annak meg mi értelme van hogy csak azért darálsz hogy aztán minél hamarabb kifejlessz valami újat amivel megint darálhatsz hogy kifejlessz valami újat hogy...

Pont ez az a szemlélet ami miatt a Gaijin úgy fejleszti a játékot ahogy - leszarunk mindent, a lényeg hogy jöjjön az új kontent mert a gyűjtögetős mókusoknak az kell, nem a játékélmény :( Ezért vannak egyre együgyűbb pályák, ezért fixek a foglalási pontok... nehogy még gondolkodni is kelljen kicsit a nagy darálás közepette.

És ezért unom meg általában a játékot 5-6 meccs után, ami mondjuk nem is gond mert ennyi zombulás pont elég, ezer más, sokkal produktívabb dolgot is tudok csinálni helyette.

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#15942) KROK640 válasza Francia91 (#15939) üzenetére


KROK640
veterán

ÚÚÚÚ, de nosztalgikus volt látni a játék régi kinézetét. :D
Mellesleg sokkal praktikusabb is volt, ezt a szögletes, mindent lehalványító nézetet úúútálom, azt reméltem, hogy hamar tovább lépnek, de sajnos évek óta ez van, és semmi jele, hogy lecserélnék valami praktikusra. így pl egy meccs közben már ez eredményeimet és azt hogy épp milyen booster van, nemhogy egyszerre nem tekinthetem meg, ezutóbbit konkrétan sehogy, pedig régen lehetett. (így már sajnos képszerkesztés nélkül lehetetlen elkészíteni azokat a képeket amiket régen, hogy a képen látszik, hogy nagy booster van, és az ember a csata hátuljában kullog, szokás szerint "véletlenül".

B57 pont az egyik amivel ezt ma is csinálom, de abban igazad van, hogy néha előfordul pár meccs mikor első oldás előtt kiszednek pillanatok alatt valami irányított szarral. És igen, én is gyakran maradok egyedül a csata végére.
Igazán durván egyébként a TU4-et és az IL28-at erőszakolták meg, mindkét gép 6.0-ból került fel 8.0-ba, ahol 10+ km-ről irányított rakétákkal kilövik. Ez a két gép nekem jelen körülmények között soha nem lesz kihúzva, mivel tíz meccsből kilencbe még csak LB-t sem kapok (airspawn-t kap, így még a felszállásért járó LB-t sem tudom beseperni). Valamint a B29A BN ami szintén 6.0-ról 7.0-ig repült. Azzal sem tudok mit kezdeni, netto pénz és idő pocsékolás csatába vinni. Mindegy, hogy AB vagy RB, ezek a gépek mindkét helyen esélytelenek ezzel a BR-el*.
A németeknél kifejlesztettem az IL28-ast, de azt még át BRezés előtt, 28+33(!) csatából.

* Értem én, hogy anno azokkal a gépekkel repült együtt amikkel egy BR-en van, csak a BRnek a balanszról kéne szólnia, nem arról, hogy mivel volt egy időben (arra a Tier szerintem pont jó). Nyilván ezzel azt akarták elkerülni, hogy középidős Messerek, meg B25 együtt repüljön ezekkel a gépekkel, de sajnos technikailag ezek ennyit tudnak. A való életben mindhez járt igen erős kíséret, ami a játékban nem létezik. Lassan egy évtized alatt nem sikerült megoldani ezt a problémát, inkább "kivonják a forgalomból" (mert a kutya nem repül vele) a gépet.

Sajnos más játékokkal és rendszerekkel is előfordul, hogy a pénz miatt süllyednek (facebook, youtube stb.) egy bizonyos szintre. Amint a szeretet és a lelkesedés elszáll, és a pénz lesz a fő mozgató rugó ez megy. Most újabban (alapból nem rossz ötlet) random összemixelt kedvezményekkel zaklat a játék, pl X gépre kupon + Y booster + 50000 SL. A baj csak azzal van, hogy itt be is árazza ezeket az extrákat, lehúzza majd kiböki, hogy most mindössze ennyiért az enyém lehet. És nem csak a végső ár magas, de elgondolkodok, hogy mennyi GE-t elkérnek egy boosterért, némi SL-ért a gépekért meg pláne, aztán, hogy mennyit kérnek a GE-kért, és rémisztőnek tartom.
Ahogy most azért nincs lassan egy éve prémem sem, mert kigrindolahatatlanná tették a korábbi idő és energia mennyiséggel, egyszer vettem, akkor jöttem rá, hogy dupla idő és energia sem elég, azt meg nem fogom (valódi) pénzzel jutalmazni, hogy húzzák a mézes madzagot előttem.
Ha ehhez hozzáveszem, hogy mint 100%-ban online game egyszer kihúzhatják alóla a szervereket, vagy, hogy mennyi gépet is használok valójában, mik az élevezetes BRek? Arra jutok, hogy már rég elértem oda, ahová érdemes.

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#15943) Francia91 válasza KROK640 (#15942) üzenetére


Francia91
veterán

Most, hogy rendberakták végre a tankos rész anyagi részét, kvázi nem minden meccs -15/20 ezer Lion (vagy talán nullás ha épp sikerül nyerni) német 10.0-ban, hanem ha teljesítek, akkor is keresek 10-13 ezer Lion-t, mostmár végleg átálltam Reál tankozgatásra.
Néha visszatérek 3.0 Spitfire, 4.7 P-38 Lighting és 4.7 P-61C Reál repcsizni, ott lehet még ezekkel a gépekkel aránylag szépen aratni, de repülőben nem megyek fentebb, és bombázózást is befejeztem már, pedig rengeteget mentem B-17-esekkel és a B-25-össel. A B-29-essel pedig szimulátoroztam korábban, 3 meccsel kihúztam a gépre minden modifikációt a gépre stock állapotáról 500%-os RP Boosterrel. akkor még nem volt full szopatás egy Booster, és még 6.3-as volt a B-29-es
Eventen megszerzett A-26C Invader-rel is nyomtam párt Sim meccset, azok is jók voltak

[ Szerkesztve ]

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#15944) BerserkGuts válasza Francia91 (#15943) üzenetére


BerserkGuts
őstag

Hát igen a németeket igencsak elszcseszték 7.3 leo1 meg társaival bmp marder....
Jól lehetett keresen átlag 50.000 megvolt és sikerült 100.000 felett is menni persze fokozóval 20köröst vettem.

12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000

(#15945) Alg válasza BerserkGuts (#15944) üzenetére


Alg
veterán

Wut? :F Leo1 8.0.

Német 8.0-8.3 egy baromi jó lineup, Leo1 ott még jól teljesít, Gepard egy vadállat, Raketenautomat detto, DF105 is erős, M48A2G szintén (egyik kedvencem), és bőven van lehetőség variálni a rakétásokkal is ha valakinek azt tetszik (Marder, RakJPz HOT). Lehet hülyülni a Maus-al, és ott a bullshit premium Turm III. Ráadásul valamiért a 9.3 uptier nagyon ritka, 9.3-at inkább 10.0-10.3-ba rakja be jellemzően.

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#15946) Francia91 válasza Alg (#15945) üzenetére


Francia91
veterán

Az a Leo 1 7.3-as volt, a Marder is 7.3-as volt, a DF105 7.7-es, Raketenautomat szintén 7.7 volt... Csináltam 7.7-es presetet ezekkel a járművekkel, benne még a német BMP-1-es meg a Maus, tök játszható volt.... Erre felnyomták majdnem mindet 8.0-ába és 8.3-ba, mehettem 9.3 ellen masszívan...
Tényleg remek, igazad van :C
Leo 1 marhára nem olyan vasak ellen való, még stabilizátora sincs....

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#15947) KROK640 válasza wednesday (#15940) üzenetére


KROK640
veterán

AB nem rossz vadászokra, pláne ha van 4-5 a presetben egy boosterrel több gépet pörgetsz meg, backuppal akár kétszer is, és mindeközben arányosan a személyzet is fejlődik :)

" Aztán úgyis odamegy a Wyvern és kidobja előtted" - vagy ha nem az, akkor az AU1-es Corsair. Hihetetlen, hogy mennyi van belőlük RB-n akármelyiknek a BRjén vagyok, a fél csapat azokból áll. De érted, nem 1-2 hanem tényleg 4-5 minimum ...

" De ha egy nagy HP-s gyárkomplexum lenne a cél, az már lehetne nehézbombázó célpont, amire akár 4-5 bombázó is együtt repülne rá. És egy magányos vadász se biztos, hogy könnyen bevállalná a támadást." - ez nagyon jó ötlet szerintem :) :C

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#15948) BerserkGuts válasza Francia91 (#15946) üzenetére


BerserkGuts
őstag

Hát igen kicsit más aki most játszik xd neki természetes de jó neki istenen csak irigyelni tudom baszki

mert én már ezek után nem ülök bele hogy free kill legyek másnak heatfs semmit nem ér ilyen modern kompozit tankok ellen meg reaktív páncél az kell nekem a kis leo1-nek aminek 0 hozzájuk képest


Raketautomat is 7.3 volt oké kicsi nagyon op mert azzal bármit kilehet szedni

[ Szerkesztve ]

12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000

(#15949) Francia91 válasza BerserkGuts (#15948) üzenetére


Francia91
veterán

"Raketautomat is 7.3 volt oké kicsi nagyon op mert azzal bármit kilehet szedni"

Cserébe papír, 12,7 mm-es MG kiszedi. Bármit nem szedsz ki vele, pay to win Strv-103-at szemből esélytelen még azzal is

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#15950) Violka2016 válasza KROK640 (#15937) üzenetére


Violka2016
tag

Én nem értem ezt... Képtelenség az esetek nagyrészében odaérni és bombázni. Az meg, hogy ráforduljak újra egy célra na az még ritkább esetben jön össze. Egyszerűen nincs idő felemelkedni 6000m fölé mondjuk, vagy ha igen lebombáznak mindent előlem. A fedéltezi fegyverekkel meg képtelenség megvédeni magam. Meg úgy egyáltalán, annyira árkád tényleg az AB, hogy teljesen értelmetlennek tűnik. Szerintem itt el is engedem a repülős ágat. Tank realisticcel is vannak problémák, de ott azért még mindig számít valamit a "skill", 2,5x-es K/Dval megyek és az esetek 90%-ában bent vagyok az első 3-ban, de itt... :W

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.