Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tocika
aktív tag
válasz
sorcerer86 #4398 üzenetére
2g/3g/4g(automatikus) -ez van bekapcsolva
2g/3g
csak 2gNekem ezek vannak.
-
MrAnderson80
újonc
válasz
sorcerer86 #4398 üzenetére
Halihó, azt még nem próbáltam. Ez lenne a módszer ahogyan át tudom állítani?
Talán ez az, előző hozzászólások között volt:
*#*#4636#*#* - IMS szolgáltatás állapotot tudsz ellenőrizniKipróbálom.
-
MrAnderson80
újonc
Sziasztok,
DiGi mobilszolgáltatás és VoWiFi témakörben kérdeznék hátha van valakinek tapasztalata az ittlévők közül. A helyzet az hogy szolgáltató szerint van lefedettség de az még sem az igazi ott ahol lakunk, ezt jeleztem már nekik de erre csak egy megoldás lenne lakáson belül az pedig a VoWiFi. A szolgáltatónak van hivatalos készüléklistája VoLTE/VoWiFi-it illetően plusz ez a lista amit itt a prohardver fórumon találtam: VoLTE képes készülékek szerkeszthető táblázata
A Xiaomi POCO X3 Pro és a Xiaomi Redmi Note 8T sem megy a DiGi és VoLTE/VoWiFi illetően. A Xiaomi Redmi Note 8T-én a fentebb mellékelt lista alapján annyira nem lepődtem meg. Természetesen az aktiváló kódokat amik a fenti linken vannak használtam.
A kérdésem az lenne, hogy van-e valakinek biztos tapasztalata Redmi Note 10 Pro vagy Mi Note 10 Lite-ot illetően?
Köszönöm,
Misi
UI: ha vannak ötletek amit még érdemes megpróbálni VoWiFi ügyben a Xiaomi POCO X3 Pro-nál tippeket előre is köszönöm. -
Tocika
aktív tag
válasz
sorcerer86 #4393 üzenetére
Felraktam a diag drivert és utánna már lefutott az efstools.
Látszólag műödik mert Hivás közben tudok netezni de a volte ikon nem jelenik meg ami android 10 alatt megjelent.. -
Tocika
aktív tag
válasz
sorcerer86 #4393 üzenetére
Megpróbáltam de az efs tools ezt írja :
Critical error. Az érték nem lehet NULL.
Paraméter neve: PortName
Valami ötlet ? -
Tocika
aktív tag
A pdc- módszer nem működik... nem látja a telefont.
Valakinek van működő megoldása Telekomra ?
-
Tocika
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap frissítettem a oneplus 6 ot android 11re és a volte kikapcsolódott. Ugyan úgy kell vissza kapcsolni mint ahogy a leírásban le van irva , vagy android 11 alatt változott ? -
lacko22
aktív tag
válasz
csaszi75 #4387 üzenetére
Nekem sikerült remélem neked is. Csak kell egy kis angol tudás. Nekem a szoftver visszaállítás nem ment, sztem a 3 mas bootloaderrel nem biztos hogy működik de megéri a próbát. Itt a samkeyes megoldás is : [Youtube csc change]
-
lacko22
aktív tag
válasz
csaszi75 #4376 üzenetére
Nekem a Samkey.org on levő program oldotta meg, nekem német piacos telóm van DTM volt a csc mostmár xeh, sokat keresgettem mire jó lett ebayen van hozzá account, lehet venni csak 1 kredit kell. Esetleg a Samsungnál is lehet megcsinálják habár ezt nem tudom, de elvileg csak egyszer engedélyezett a csc kód átírása. [CSC Youtube]
-
csaszi75
senior tag
Én is ezzel küzdök. Galaxy A52 5G-s verzió. Telekomnál vásárolt független készülék. Telekomos SIM-mel működik a VoLTE rendesen. Azonban ha Vodás SIM-et teszek bele, az egyáltalán nem jelentkezik fel VoLTE-re. Akár bejövő hívásnál, akár kimenő hívásnál mindig leesik CS fallback-re. Ez a Vodás SIM másik készülékekben mindig működik VoLTE-n. Már teljes gyári visszaállítást végeztem, csakis a Vodás SIM volt benne még, de így is mindig leesik a hívás 3G-re. Olyan mintha a készülék egyáltalán nem indítana IMS regisztárciót, egyszerűen valami hiba lehet a készülék FW/XML oldalon. Van valakinek tippje, ötlete? HELP.
-
martonl
senior tag
Sovány vigasz, már ha tényleg megy.
Itt úgy látom azt írják, ott megy a VoNR, persze ez nem hivatalos forrás.
[link] -
tomp
Topikgazda
válasz
martonl #4370 üzenetére
VoNR sehol sincs még! Ahhoz 5G core kell ami még a jövő zenéje. Kb 5év mire lesz. Addig marad a 4G core NR és a VoLTE a 4G frekin megy.
Amúgy a VoNR majd csak egy kapcsolás lesz. Maga az IP alapú hálózati hanghívás kidolgozása volt nagy meló de meglett. Innentől kezdve már nem kell ugyan azt eljátszani mint a 4G-nél. -
-
slice14
veterán
Még most sem került be a 7T szoftverébe a Digi VoLTE profilja. Lehet csak az új OP-k fogják megkapni egyszer...
-
ToniSlow
senior tag
válasz
Kozma0177 #4361 üzenetére
Akkor ennyi igazából. Valami változott a modem konfigban ami miatt nem megy.
Esetleg reset network settings-el lehet tenni egy próbát. Ha nem oldja meg akkor marad a PDC-s módszer, viszont ahhoz bootloader nyitás és root kell, vagy meg kell várni hátha kijön egy javítás. Gyári ROM van rajta egyébként? -
-
Kozma0177
csendes tag
Sziasztok !
Miui 12.5 frissítés óta eltűnt a Volte szolgáltatás a telefonomon . Szolgáltatóm szerint aktív ,ami igaz is mert ki lett próbálva a SIM kártyán egy másik készüléken ,viszont az ő kártyával sem működött az én telefonomon . Ezt a VOLTE kódot beírtam ,nem történt semmi ,pedig újraindítottam,repülős üzemmódba is helyeztem a készüléket . Esetleg van valami ötletetek?
Mi 9 Készülékeől van szó . -
zsolt501
nagyúr
Ma a Telekom valamit piszkáltak a VoWiFi-n mert nem megy, csak a VoLTE.
-
tomp
Topikgazda
válasz
4Grider #4350 üzenetére
Telenornál igazi kókány módon van elismerve a VoLTE támogatás!
Listán nincs rajta de a telenoros OP9 adatlapján már szerepel!
"VoLTE: Igen"Valóságban: LogKit telepít, VoLTE kapcsoló megjelenítés be majd újraindítás és már megy is.
Azaz megy mivel nem kell modem konfig csere de gyárilag nem lehet simán bekapcsolni, kell hozzá "értés". Igazi Telenoros életérzés. Ha szolgáltatás kell, dolgozz meg érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest