- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
martonl
senior tag
Valaki, aki Telenoros, aktív Volte szolgáltatással, megtenné, hogy megnézi nekem az alábbit?
Legyen egy aktív hívásátirányítás, ez lehet akár a hívásértesítő, hangposta stb. bekapcsolva. Indítson el egy hívást Volte nélkül. A legtöbb készüléken ilyenkor egy pillanatra felvillan, hogy aktív hívásátirányítás van. Majd ugyanezt nézze meg Volte alatt is, hogy felvillan-e.
A Telekomnál Volte nélkül felvillan, Volte alatt nem. Eddig azt magyarázta nekem mindenki, hogy a hálózat ezt a jelet volte alatt is visszaküldi, de már a harmadik készüléken tesztelem és ugyanaz az eredmény. Úgyhogy szerintem a Telekom vette ki ezt az opciót és nem a készülék miatt van.
Ez az információ pont lényegtelen lenne, az viszont nekem hasznos, hogy ha valakit hívok, és az illető foglalt és tartásba megyek, akkor felvillant a "várakozik" felirat. Akkor tudtam, hogy nem kell csöngetni sokáig, mert éppen beszél és feleslegesen "pittyegtetem". Volte alatt Telekomnál ez is megszűnt.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomp