Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- droidic: Safe Mode az agyban
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
Na jó kezdem feladni, visszajött a memória hiba egy vm-et akarok elindítani és ezt írja:
Not enough physical memory is available to power on this virtual machine with its configured settings.
To fix this problem, increase the amount of physical memory for all virtual machines to 1733 MB or adjust the additional memory settings to allow more virtual machine memory to be swapped.
It is possible that native applications and/or services have locked down memory which could be preventing the virtual machine from launching. Shutting down unnecessary applications or services may free enough memory to launch this virtual machine.
If you were able to power on this virtual machine on this host computer in the past, try rebooting the host computer. Rebooting may allow you to use slightly more host memory to run virtual machines.
Miközben az erőforrás figyelő szerint rendelkezésre álló fizikai memória 4100MB, akkor mi a rák ez az 1733MB hogy annyira növeljem? Ezt most már úgy hogy eltávolítottam a 9.0.1-est és feltettem a 9.0-t, előtte meg általában 2800MB körülit írt, miközben akkor is 4100 körül volt a rendelkezésre álló.
A hyper-v-t is elnéztem véletlen egy 32bitesen próbáltam amiben ugye nincs benne maga a szolgáltatás csak a körítés, kezelőprogram, stb. Csak azokat engedte telepíteni, a 64esben továbbra is már fut egy hipervisor üzenet és szürke, úgyhogy azt sem javították a 9.0.1-ben sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Berlinger Haus BH-9675 Vízforraló
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest