Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferike81
senior tag
válasz
modflow #5981 üzenetére
Nos.
Egyrészt nem gondolom, hogy kioktató voltam. Másrészt, ha visszaolvasod azt amit és ahogyan írtál, akkor beláthatod, hogy itt te kérdeztél aztán a lehetséges megoldásra te válaszoltál furcsa stílusban. Az, hogy nem tudsz/akarsz beállítani egy termosztátot az nem a kivitelező és nem is a fórumon neked segíteni próbálók hibája. Ne képzelj bele olyan dolgokat ebbe amik nincsenek benne! Nem akart téged senki kioktatni.Én leírtam neked mi a visszaszámlálás amit kérdeztél.
A szivattyúvédő mint ahogy le is írtad annyit csinál, hogy a szivattyúkat, mágnesszelepeket, keverőszelepeket, irányváltókat bekapcsolja, hogy ne ragadjanak be egy állásban. Ez a fűtési üzemet csak akkor befolyásolja, ha a termosztát éppen meleget kér. Nem értem mi itt a baj. A példa amit írtál, akkor igaz, ha nyáron a 10 °C-ot nem éri el hőmérséklet a termosztátnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- OLED TV topic
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- RAM topik
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Használt Heinner szabadonálló, kombinált hűtő eladó (hibátlan)
- Használt Stadler Form hideg párásító ingyenes szállítással
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Eladó Wunderkid Luk babakocsi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest