Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_kovi_
aktív tag
-
fatal`
titán
System.AppDomain.CurrentDomain.BaseDirectoryWinformsos alkalmazás esetén:
System.Windows.Forms.Application.StartupPathSzerk.: Elnézést, elfelejtettem szerkeszteni az előző commentem.
(#7314) _kovi_: Ha fejlesztesz, felejtsd el a magyart, szinte semmi sem elérhető és ebben a szakmában ez nem is fog változni. Angolul viszont közel végtelen információ érhető el.
-
Kiírod a Resource csomagból a fájlrendszerbe (pl a %temp% könyvtárba) és onnan elindítod a korábban is használt System.Diagnostics.Process-el.
-
Meg tudod (registryból kiszedhető, ha tudod, hol tárolja az installer az adott bejegyzést), de mi van, ha a felhasználó nem is telepíti az adott proframot a gépéről (vagy leszedi)?
De ennek az ég világon semmi köze nincs ahhoz, hogy te fordításkor belerakd a progrodba...
-
Froclee
őstag
Nem hiszem hogy reg fájlt exébe tudnál csomagolni szimplán. Vagy egy installert akarsz vagy egy zip fájlt szerintem.
martonx arra gondolt, hogy van egy olyan dolog hogy current directory és ha relatív akarsz hivatkozni a fájlokra, akkor ahhoz képest kell nézned. a current directory valszeg pont maga az exe fájlt mappája lesz.
pl
C:\Program Files\Myprogram\core\program.exe
ha itt van egy fájl:
C:\Program Files\Myprogram\fajl.batakkor így kell rá hivatkozni:
..\fajl.bat -
A fájl létezik és olvasható? Hibaüzenet nincs?
Nem ártana feliratkozni az stdout és etderr streamekre...Nekem simán lefut, és berakja a reg fájl tartalmát a registrybe:
System.Diagnostics.Process process = new System.Diagnostics.Process();
System.Diagnostics.ProcessStartInfo startInfo = new System.Diagnostics.ProcessStartInfo();
startInfo.WindowStyle = System.Diagnostics.ProcessWindowStyle.Hidden;
startInfo.RedirectStandardError = true;
startInfo.RedirectStandardOutput = true;
startInfo.UseShellExecute = false;
startInfo.FileName = "reg.exe";
startInfo.Arguments = "import c:\\temp\\Skillport_TS.reg";
process.StartInfo = startInfo;
process.Start();
string strerr = process.StandardError.ReadToEnd();
string strout = process.StandardOutput.ReadToEnd(); -
rem regedit kell, hanem
reg import filename, így:System.Diagnostics.Process process = new System.Diagnostics.Process();
System.Diagnostics.ProcessStartInfo startInfo = new System.Diagnostics.ProcessStartInfo();
startInfo.WindowStyle = System.Diagnostics.ProcessWindowStyle.Hidden;
startInfo.FileName = "reg.exe";
startInfo.Arguments = "import d:\\vdfreg15_64_bit.reg";
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Thrustmaster T-GT II bázis - Thrustmaster Sparco P310 - Thrustmaster T3PM pedál - Playseat Evolution
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindegy, hagyjuk akkor.