Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Na nagyjából kész lettem, viszont elég hektikusan működik az adatbázis...

Code first megközelítést használtam, modellek db context kapcsolatok, és használtam migrációt.
Szóval kész lett az adatbázis része, ráhívtam az enable-migrationst és add-migrations init -et
A gond az, hogy töki hektikusan elindítom és kiírja, hogy az adatbázist létrehozta már stb hiba, aztán kitörlöm az adatbázist és azt írja, hogy login nem ment valszeg mert nem találja az adatbázist
Mit szúrhatok el? szerintem kevertem valamit és emiatt van kavarodás benne is...Azt szeretném, hogy ha még nincs adatbázis, akkor hozza létren, és ha valaki lehúzza a repot, akkor neki se kelljen trükközni, csak indít és megy
+1, ha kiírja a login hibát, akkor változtatok a DB néven, és megint jó
DbContext releváns rész:
public DbContext() : base("name=DbConnectionString")
{
System.Data.Entity.Database.SetInitializer<DbContext>(new CreateDatabaseIfNotExists<DbContext>());
}AppConfig:
<connectionStrings>
<add name="DbConnectionString"
connectionString="Data Source=(LocalDb)\MSSQLLocalDB;Initial Catalog=Db;Integrated Security=true;MultipleActiveResultSets=True"
providerName="System.Data.SqlClient"/>
</connectionStrings>
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest