Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
acélkemény
csendes tag
Hogy lehet MP3-at beletárolni egy cellába? Én egy varbinary(MAX)-ra gondoltam mint tárolónak. Kezdo vagyok, elore kozlom
Szóval, bele akarok egy mp3-at tolteni egy cellába, ezt hogy érdemes megcsinálni?Masik kerdesem, probaltam vagolapra tenni egy MP3-at hex formában, de nem nagyon engedi paste-lni az Management Studio
Azért ezt meg lehet oldani? És hogyan?Ja, amúgy most nem igazán érdekelnek SDK megoldáok, mivel leginkább gyakorlásra tervezem. Csak ez most nekem így jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szóval, bele akarok egy mp3-at tolteni egy cellába, ezt hogy érdemes megcsinálni?