- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
martonx #9306 üzenetére
Nem, Linuxon nem ezt a path-t használtam
Viszont megvan a hiba, nem a Microsoft.Data.Sqlite.Core kell, hanem a Microsoft.Data.Sqlite. Úgy műxik.
Vannak névkonvencióbeli eltérések a hivatalos verzió és a Microsoft sajátja között, azt már észrevettem. Na de ez a hülyeség, hogy nem mondhatom meg, hogy a DB-m milyen verziójú, ez nonszenszDe úgy tűnik, ezzel tényleg működik ARM alatt.
No offense, de ha már itt tartunk. Mi az a fő indoka annak, hogy a(z elvileg még maintained) .Net xxx használata eretnekségnek minősül, és ami nincs Core alatt, az felejtős? Tehát mi az az ok, ami miatt a Core mindenképp használandó, más meg kerülendő?
Én úgy tudtam, az adott programnyelv, környezet csak egy eszköz, semmiképp sem határozza meg a végtermék minőségét. Akár lyukkártyával is megoldhatnám az adott feladatot - más kérdés, hogy meg tudom-eIgen, tudom, a Core eleve opensource-nak, végre platformfüggetlennek készült (más kérdés, hogy eredetileg a .Net is, a Java babérjaira akart törni a 2000-es évek elején), de miért gáz jelenleg .Net-et használni helyette, ha egyébként tökéletesen működik és fejlesztik is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- Asus rog g751y elkelt
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest