- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
yash
senior tag
RAR 30%-osra becsli (most alltam csak neki) a bin fajl tomoriteset. Nem tudom, lehet jol jarnal egy tomoritesi algoritmus beiktatasaval, akkor az 512 MB-s fajjlt gyorsabban huzza be a lemezrol, es ha on-the-fly elegy gyorsan ki lehet bontani, hamarabb indulhatna talan a program. Persze ez reszletkerdes, csak erdekessegkeppen megemlitem! Neha ez is tud gyorsitani jelentosen a dolgokon! (PDA szinkronizacional teszteltem egyszer, hogy egy 100 megas compact SQL adatbazis 12 oras rekordonkenti attoltese helyett a teljes adatbazis egy fajlkent valo, tomoritett atvitele 5 perc
szoval azert van kulonbseg sok esetben! van egy ingyenes nagyon egyszeru kis (home hasznalatra ingyenes) ZIP framework, purely written in C#: ComponentAce ZipForge.NET. Par sor az extra kod, esetleg probald felhasznalni!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung ultra watch 2025
- Samsung Galaxy S22 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garanciás ASUS TUF A15 gamer laptop/FHD 144Hz/Ryzen 7 7735HS/RTX 4050/16GB DDR5/1TB M.2/beszámolok
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060Super 8GB!
- Készpénzben Nyugatinál Xbox Series / PS4 / PS5 / Switch vásárlása tartozékokkal, játékokkal
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest