Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok! Készítettem anno a PH-hoz egy Komment számláló programot, ami tökéletesen végezte a dolgát, jó ideig. Viszont hirtelen a következő hibaüzenetet dobja, minden topikra amit megadok neki:
HTMLAgilitypack-et használtam, amivel parse-olom a weblap kódot.
private string _maxComment(string _topic)
{
try
{
w = new HtmlWeb();
return w.Load("https://prohardver.hu/").DocumentNode.InnerText;
}
catch (NullReferenceException ex)
{
System.Windows.Forms.MessageBox.Show("Hiba: " + ex.Message);
return "";
}
}A kódban a PH főoldalát töltené be, de lényegtelen hogy mit választok ki betöltésre, topiktól kezdve a főoldalon át a képen látható hibaüzenet fogad.
Valaki, aki esetleg ph site-scriptekkel foglalkozott, neki működnek rendesen mostanság a dolgok?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- VivoBook S413EA 14" FHD IPS i5-1135G7 8GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- AFOX GTX 1050 Ti 4GB GDDR5
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest