- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
Még jómultkor kérdeztem a nyomtatásról. Köszönöm a segítséget végül a ReportView-er lett a befutó.
Viszont lenne egy kérdésem ezzel kapcsolatban, egy paramétert kéne megadnom a lekérdezésben szűrésnek, viszont amit neten találtam videóban működik egyszerűen nálma nem megy.
Készítek egy dataset-et abban benne van a lekérdezés minden működik, majd amikor hozzáírnám a feltételt
WHERE ID=@x
akkor hibát kapok, pedig mindenhol működik (video, 8:20-nál van a sűrés) csak nálam nem a hibaüzenet
Generated Select Statement.
Error in WHERE clause near '@'.
Unable to parse query textLehetséges, hogy az probléma, hogy nekem egy Access adatbázis fájlból kell dolgoznom?
Ha leokézom, hogy elmentse amit szeretnék és máshol megy (másnak), akkor a Egy vagy több szükséges paraméterhez nincs érték megadva. hibát kapom, ha pedig megpróbálnám beírni a paramétert akkor pedig már fordításkor:
No overload for method 'Fill' takes 2 arguments
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- IdeaPad S145-14IWL 14" HD i5-8265U GeForce MX110 12GB 512GB NVMe gar
- LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest