- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tototos #5621 üzenetére
Három dolog vágott szembe elsőre:
1) A System.Type.GetType(string) egy törékeny, és teljesen felesleges mellélövés, használd inkább a typeof operátort. Így biztos, hogy nem írod el a névteret, és azt a típust jelenti, amit szeretnél.
Például System.Type.GetType("System.String") helyett typeof(String).
2) Másrészt a kódod rettenetesen redundáns.
a) Például a két konstruktort (filename paraméteres és paraméter nélküli) simán össze tudnád vonni egybe, opcionális paraméterrel vagy a this konstruktor láncolással.
b) Magában a konstruktorban jön ki nagyon, hogy ismételed önmagad: ugyanaz a szerkezet ismétlődik újra meg újra meg újra, copy-paste-tel gondolom egyszerű volt megírni, de ez is nagyon törékeny és karbantarthatatlan. Az oszlopok definícióit ki kéne szervezned egy static readonly tömbbe (benne pl. string+Type Tuple-ökkel), és for ciklussal helyettesíteni az ismétlődő részeket.3) Túl hosszú és monolitikus. A 600 soros blob helyett szét kéne szedni – felelősség szerint – 100-150 soros darabokra.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest