- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
válasz
atti1848 #2907 üzenetére
Ha ezt egy kicssit továbbfejleszted úgy hogy a képek nem látszanak alapból és a buttonok helyett checkboxot használsz button formában gyakorlatilag memóriajátékot csinálsz - szerintem ez már elég lehet a kettesért. De ha már ötletek - tag mezőbe ne magát a képet rakd be, hanem csinálj egy List<Image> - et, amiből csak az indexet teszed bele a Tag-be. Jobban is néz ki, és szerintem jobban is értékeli a tanerő.
Tipp: esemény kezelésnél ne buttononként generálj kezelő eseményt, hanem csak egyet csinálj, ami az összes button eseményét lekezeli. Bár jobban belegondolva szerintem már neked is eszedbe jutott, amikor kipattant az ötlet
AE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Yettel topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Battlefield 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest