Új hozzászólás Aktív témák

• pmonitor

aktív tag

válasz martonx #10097 üzenetére

Ez éppen egy nagyon jó példa arra, hogy még Asp.Net-en belül is annyiféle megoldás van, annyira szerteágazó, hogy rohadtul nem az a kérdés, hogy a byte array hány byte-on tárolódik, hanem lásd a fenti kérdést.
    Amire még én, mint Asp.Net fejlesztő se tudok csukott szemmel válaszolni,

Sztem. egyébként inkább olyanok végeznek programozási munkát, akik megírták az a programot, amit még te sem tudsz megválaszolni.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Egyébként most pont 1 RPN-t próbálok készíteni/találni. Igazából ezeket az oldalakat találtam hozzá:
    [link]
    [link]
    [link]

Ezek egyike sem hibátlan, vagy csak az egyik rész van implementálva. Ráadásul az egyik Java-ban is van, amihez a tudásom gyakorlatilag nulla. Sztem azért ez is programozás. De láthatod, hogy mintakód legalább mindegyikben van. :)) Na meg a szakkönyveket is ha nézed, azokban is vannak példa/minta kódok.
    Csak az a probléma, hogy a nagyon erős fáradékonyságom miatt értelmes munkát(akár fizikai, akár szellemi) csak igen keveset tudok időt szakítani. De mondjuk én nem igazán sietek sehová...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés