- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
pmonitor #10096 üzenetére
fontos, hogy nagybetűvel írtam a Usert, ugyanis Asp.Net-ben így hívják a user entitást, ami HttpContext-ben van. Szóval reményeim szerint érti, mire gondolok. Ez éppen egy nagyon jó példa arra, hogy még Asp.Net-en belül is annyiféle megoldás van, annyira szerteágazó, hogy rohadtul nem az a kérdés, hogy a byte array hány byte-on tárolódik, hanem lásd a fenti kérdést.
Amire még én, mint Asp.Net fejlesztő se tudok csukott szemmel válaszolni, mert razort pl. sose használtam, MVC-t, és API-t szoktam fejleszteni. Nyilván fingom sincs fejből, hogy mi lehet az OnGetAccount-ban, mire lát rá, mit kellene pluszban behúzni ahhoz, hogy megjelenjen a User.
Meg persze kód példa nélkül nehéz is konkrétumokról beszélniMeg persze, ha rászánnék még plusz 20 percet, és életemben először nyitnék egy razor page-es Asp.Net-es projektet, akkor valószínűleg pontosabban tudnék válaszolni neki, így csak iránymutatást tudok adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest