Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
VB.NET-ben készítek a kollegámmal egy kiegészítőt egy CAD-programhoz. Adatokat akarunk megjeleníteni egy DaraGridView-ban (CustomInfoDataGrid néven fut a kódban). Ott van a probléma, hogy amikor a CAD-ből kiolvasott adatokat fel akarom tölteni a sorba, az késleltetéssel megy végbe. Bizonyos számú lépésen még túl kell mennie, mire ténylegesen megjelenik az új sor az adatokkal.
For i As Integer = 0 To (myConfigsList.Count - 1)
' Változók behívása az aktuális config-ból
Dim ConfigName As String = myConfigsList.Item(i)
Dim PartNo As String = swActiveModel.CustomInfo2(myConfigsList.Item(i), "PartNo")
Dim Description As String = swActiveModel.CustomInfo2(myConfigsList.Item(i), "Description")
Dim Finish As String = swActiveModel.CustomInfo2(myConfigsList.Item(i), "Finish")
@ Dim Jelleg As String = swActiveModel.CustomInfo2(myConfigsList.Item(i), "Jelleg")
' Aktuális DataGrid sorhoz infók hozzáadása
Debug.Print("----PrepareDataGridView - AddRowKezd")
# CustomInfoDataGrid.Rows.Add(ConfigName, PartNo, Description, Jelleg) 'MaterialValue, Finish)
Debug.Print("----PrepareDataGridView - AddRowVége")
Next iA #-el jelölt sorban van a parancs, hogy adja hozzá a sort az adatokkal. De ez nem történik meg, egészen addig, amíg a következő loop-ban el nem ér a @-al jelölt sorig. Ez alapból nem lenne baj, csak az értékek függvényében a további oszlopok más-más értéket kapnának. És amíg nincs kitöltve az összes érték, a következő folyamat hibára fut.
Van valakinek ötlete, hogy ez így normális, vagy a kódunkban van valami hiba? Valahogyan azonosítani kellene, hogy mikor töltötte fel az új sort. Próbáltam az idővel is játszani, beállítottam a végén már 10 másodperces várakozást is, de egészen addig nem jelent meg a sor, amíg a @-al jelölt elemhez nem ér a program.
Előre is köszönök minden ötletet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Többet ésszel, mint klisével: mindent felforgat a Gemini 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Jogász topik
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest