- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
A Combobox-os végül elengedtük, máshogy oldottuk meg az adatok beírását.
Viszont a Datatable-től villám gyors lett a GridView! Köszönöm az ötletet!Lenne egy másik kérdésem is:
VB.net-ben hogyan lehet megoldani, hogy két user form "egymáshoz tapadjon"? Van egy Main form, amiről több kiegészítő formot lehet indítani. Amikor a Form2 indul, egyből a Main Form mellett jelenik meg, eddig ok. Azt szeretném, ha mozgatom a main form-ot, akkor a form2 is mozduljon vele (az már csak a hab lenne a tortán, ha fordítva is működne). -
BigBadPlaYeR
senior tag
Azzal még nem próbálkoztam. Bár nem tudom, hogy arra hogyan fog reagálni, hogy az első 4 oszlop függvényében változik az 5-6. oszlopban lévő ComboBox-ok tartalma (sőt, a 6. Combobox tartalma még az 5. oszlopban lévő értéktől is függ).
Ez lesz a következő akkor, köszönöm az ötletet!
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
VB.NET-ben készítek a kollegámmal egy kiegészítőt egy CAD-programhoz. Adatokat akarunk megjeleníteni egy DaraGridView-ban (CustomInfoDataGrid néven fut a kódban). Ott van a probléma, hogy amikor a CAD-ből kiolvasott adatokat fel akarom tölteni a sorba, az késleltetéssel megy végbe. Bizonyos számú lépésen még túl kell mennie, mire ténylegesen megjelenik az új sor az adatokkal.
For i As Integer = 0 To (myConfigsList.Count - 1)
' Változók behívása az aktuális config-ból
Dim ConfigName As String = myConfigsList.Item(i)
Dim PartNo As String = swActiveModel.CustomInfo2(myConfigsList.Item(i), "PartNo")
Dim Description As String = swActiveModel.CustomInfo2(myConfigsList.Item(i), "Description")
Dim Finish As String = swActiveModel.CustomInfo2(myConfigsList.Item(i), "Finish")
@ Dim Jelleg As String = swActiveModel.CustomInfo2(myConfigsList.Item(i), "Jelleg")
' Aktuális DataGrid sorhoz infók hozzáadása
Debug.Print("----PrepareDataGridView - AddRowKezd")
# CustomInfoDataGrid.Rows.Add(ConfigName, PartNo, Description, Jelleg) 'MaterialValue, Finish)
Debug.Print("----PrepareDataGridView - AddRowVége")
Next iA #-el jelölt sorban van a parancs, hogy adja hozzá a sort az adatokkal. De ez nem történik meg, egészen addig, amíg a következő loop-ban el nem ér a @-al jelölt sorig. Ez alapból nem lenne baj, csak az értékek függvényében a további oszlopok más-más értéket kapnának. És amíg nincs kitöltve az összes érték, a következő folyamat hibára fut.
Van valakinek ötlete, hogy ez így normális, vagy a kódunkban van valami hiba? Valahogyan azonosítani kellene, hogy mikor töltötte fel az új sort. Próbáltam az idővel is játszani, beállítottam a végén már 10 másodperces várakozást is, de egészen addig nem jelent meg a sor, amíg a @-al jelölt elemhez nem ér a program.
Előre is köszönök minden ötletet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged