Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- gban: Meghalt Chuck Norris
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
pirit28
csendes tag
Jóó napot az uraknak ,hölgyeknek !
Ismételeten egy nagy kéréssel fordulok,hozzátok.
A kérésem a következő lenne.
Van egy excel táblázatom,amiben különféle adatok vannak.Vannak olyan cellák is amelyek függvény formájában szedik ki egy másik táblázatból az adatokat.
A feladatom az lenne hogy bármely cellát módosítva az adott módosított cella színe megváltozzon, ezzel mutatva hogy a cella tartalma megváltozott. Én 10 színkódra gondoltam pl a világostól a sötétig.Tehát egy cella alapesetben fehér színű,és én azt szeretném,hogyha egy cellát átírnak 2 óra elteltével, akkor ennek a cellának a színe legyen más színű. Mivel annyira nem vagyok otthon a makró Írásában ,ezért kérném azon hozzáértő ember magyarázatát ,segítségét aki tudja erre a választ, hogy hogyan is kell egy ilyen dolgot végrehajtani.
Mindez azért kell, mert ebben a táblázatban az adatokat folyamatosan frissítik ,amiből én láthatnám hogy az egyes cellák változáson mentek keresztül.
Remélem érthetően fogalmaztam ,
!A választ előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!