- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napkollektor - csak úgy
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
krokk
senior tag
srácok kellene ötletet, hogy az alábbit, hogy tudom megvalósítani accessben, illetve meg lehet-e egyáltalán....
Szabaság nyilvántartás.
Hónap szinten kellene megjelenítenem, hogy az emberek melyik napokon vannak szabadságon.
Kb ilyen kellene:
Első oszlop egymás alatt a nevek a többi oszlopban meg a hónap napjai.
A sorokba meg napoknál beixelve vagy más háttérszínnel a szabadság napjai.
Adatbázisban a tól ig dátumot tárolom.Excelben szépen néz ki, de Access és VBA segítségével, hogy hogy kéne adatbázisból ezt prezentálni...
Nemrég kezdtem csak VBA-zni meg Accessben szöszmötölni, htmlben jobban otthon vagyok ott simán megrajzolok egy ilyen táblát és feltöltöm adatokkal.
De itt pl ha input mezőkbe vagy címkékbe tenném az nem épp a legjobb főleg mert nem nagyon tudom őket dinamikusan létrehozni és címezni vagy legalábbis nagyon macerás.De ha lekérdezésre, vagy diagrammra van valami ötletetek, hogy miként lehetne látványosan megjeleníteni az is segítség lenne... csak jelen pillanatban ötlettelen vagyok, hogy miként és hogyan lehetne ezt megvalósítani.
Keresgéltem neten szoba foglalásos programra mert ez áll legközelebb, de vagy fizetős volt ha találtam, vagy a forráskód nem volt publikálva, stb....
Remélem tudtok ötletet adni rá...
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- UHD filmek lejátszása
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Harmadszorra is haladékot adott a TikToknak Trump
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged