Új hozzászólás Aktív témák

• mezis

félisten

válasz martonx #1654 üzenetére

Bocs ! :o

Akkor most inkább gyorsan bevallom, hogy Algol-68, Fortran IV -el kezdtem a programírást, script nyelvnek a Focal meg a TECO-macro volt. A PC-ken meg a FoxBase, Clipper volt számomra elérhető. Ez utóbbiról (illetve az MS-DOS ]dir parancsáról) is csak azért váltottam egy ilyen hiper/szuper csilivilire, mert a Windows ékezetes karakterei nem stimmelnek az MS-DOS karaktereivel

Azon meglepődtem, hogy milyen komplikált Windowsban megoldani a képernyőre való kiírás várakozás nélkül. (Gondoltam ott marad nyitva az ablak, majd becsukja akit zavar.)

Az programot (és elődjeit) CD, DVD tartalmak nyilvántartására használom. Egy alkönyvtárban gyűjtöm az ilyen file-okat, melyeknek a neve azonos CD, DVD nevével.
    Keresésre az intéző keresőjét használom. Ez egy újabb, remek lehetőség, hogy a csv file-t meg tudja nyitni pl. táblázat kezelő is.

A dupla kattintásos indítás külön jól jön, ha az ismerősöm is használni fogja.

Tegnap már próbálgattam a cscript.exe -vel való futtatást, a jelenlegi verzió ugyanúgy fut, sajnos az echo utasítást már eltüntettem belőle. Késő volt és már fáradt voltam. Nagyon kimerít engem ez az objektum orientált programozás. :F :U

Köszönöm a tanácsokat ! :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés