- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisi
aktív tag
Sziasztok !
Most kezdek ismerkedni a Visual Studio 2010 VB részével.
Egy olyan problémába akadtam amivel valamiért nem bírok boldogulni, pedig valószínűleg egyszerű, és kézenfekvő a megoldás:
Private Sub KilépésToolStripMenuItem_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles KilépésToolStripMenuItem.Click
MsgBox("Biztos ki akarsz lépni? Mindent mentettél?", Title:="Kilépés", Buttons:=MsgBoxStyle.OkCancel)
If eredmeny() = MsgBoxResult.Ok Then Close()Valamiért nem tudok kilépni.. Valószínűleg nem jól, vagy nem megfelelően kérdezem le az MsgBox visszatérési értékét. Vagy egyszerűen az MsgBox-ra értődik a Close() utasítás így?
Egy másik kérdésem az lenne, hogy milyen utasítással lehet egy formon felépített menüszerkezetből ( Private Sub ValamiToolStripMenuItem1_Click(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles ValamiToolStripMenuItem1.Click )
egy új ablakot felhozni, amin pár adat bekérhető, pld inputbox, stb.. és ezek eredményeit visszaadni a főalkalmazásnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest