Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisi
aktív tag
Sziasztok !
Most kezdek ismerkedni a Visual Studio 2010 VB részével.
Egy olyan problémába akadtam amivel valamiért nem bírok boldogulni, pedig valószínűleg egyszerű, és kézenfekvő a megoldás:
Private Sub KilépésToolStripMenuItem_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles KilépésToolStripMenuItem.Click
MsgBox("Biztos ki akarsz lépni? Mindent mentettél?", Title:="Kilépés", Buttons:=MsgBoxStyle.OkCancel)
If eredmeny() = MsgBoxResult.Ok Then Close()Valamiért nem tudok kilépni.. Valószínűleg nem jól, vagy nem megfelelően kérdezem le az MsgBox visszatérési értékét. Vagy egyszerűen az MsgBox-ra értődik a Close() utasítás így?
Egy másik kérdésem az lenne, hogy milyen utasítással lehet egy formon felépített menüszerkezetből ( Private Sub ValamiToolStripMenuItem1_Click(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles ValamiToolStripMenuItem1.Click )
egy új ablakot felhozni, amin pár adat bekérhető, pld inputbox, stb.. és ezek eredményeit visszaadni a főalkalmazásnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mesterséges intelligencia topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Asrock Challenger RX 9070 XT // Felbontott // Számla // Garancia //
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest