Hirdetés
- Sonarr és Radarr
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcipunk
tag
válasz
<Adamsky> #944 üzenetére
Köszi, a választ!
A kamerát USBn keresztül dugom gépre, és pont arra nincs lehetőségem, hogy 10 másodperc kb. 60 Mb legyen. Van ennek a kamerának saját digitalizáló szoftvere, mely csak hatalmas AVIkat tud előállítani, de egyrészt nagyon gagyi(látványos és semmit sem tud), másrészt ugye a hely...
De: Virtualdub-ban van olyan, hogy avi capture. Ennél be lehet állítani a tömörítés, mivel tömörítse(divX,Xvid, ffdshow), és amíg nem basztattam a kodekeket, addig nem is volt baj, digitalizált és tömörített szépen. Mostmeg bármelyik kodeket választom (lehet, hogy nem is attól függ), szar a bejövő kép, nem tudom másképp mondani.
A Windows Movie Makerben is ez a helyzet, ott is úgy digitalizál, állíthatom a legjobb minősgre (640*480*24b színmélység).
Próbáltam tőlem telhetően leírni a hibaesetet, hátha így érthetőbb vagyok.
Valaki? Segítség!!! -
marcipunk
tag
Sziasztok!
Zöldfülű vagyok teljesen a kodekek, meg a videodigitalizálás terén.
Az történt, hogy VirtualDubbal szeretnék egy minidv kameráról bedigitalizálni. Azonban a videocapture modeban a kép hatalmas kockákból áll, így is digitalizálja be, hiába váltok devicet (egyáltalán mit váltok ilyenkor?, hiába váltok kodeket (select video conversion), nincs változás.
Szerintem vmit nagyon elbarmolhattam, mivel telepítettem az xvid codecet, meg az ffdshowot (alapbeállításokon), és ezután jelentkezett ez az egész probléma.
Ötlet?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövedelem
- iPhone topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3753, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest