Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcipunk
tag
Sziasztok!
Zöldfülű vagyok teljesen a kodekek, meg a videodigitalizálás terén.
Az történt, hogy VirtualDubbal szeretnék egy minidv kameráról bedigitalizálni. Azonban a videocapture modeban a kép hatalmas kockákból áll, így is digitalizálja be, hiába váltok devicet (egyáltalán mit váltok ilyenkor?, hiába váltok kodeket (select video conversion), nincs változás.
Szerintem vmit nagyon elbarmolhattam, mivel telepítettem az xvid codecet, meg az ffdshowot (alapbeállításokon), és ezután jelentkezett ez az egész probléma.
Ötlet?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Watch Series 7 41mm
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
Üzleti előfizetők hirdetései
- SzoftverPremium.hu
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Részletfizetés , Bankmentes. Bontatlan 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest