Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gus
aktív tag
Kérdezném, a fizikai hoston futó víruskereső védi a guest oprendszert is (konkrétan SEP), vagy arra is kell pluszban telepíteni?
-
Gus
aktív tag
Megcsináltam a leírtakat DISK2VHD-val. Csökkentett módban el is indult szépen. A guest additions telepítése rendben lement, öröm-bódottá... Csakhogy a normál indítással kékhalált dob így:

Mi lehet vajon a gond. Beállításokat a belinkelt gyorstalpaló leírás alapján csináltam.
Nyilván valamit nem jól állítottam be. A "Dobáld ki a felesleges drivereket" alatt pontosabban mit értesz? Köszi szépen az eddigi segítséget is! -
Gus
aktív tag
Tengermély tiszteletem az Uraknak!
Adott egy XP 32b prof PC MS SQL adatbázissal.
Ezt a működő gépet szeretném virtualizálni W10 64b oprendszeren Virtualbox segítségével.
Milyen programot javasoltok a image file létrehozásához, vajon el fog indulni a Vboxban, és kell utána újra aktiválni. Az ok, hogy az XP-t már végleg ki kell irtani a hálózatból, viszont a 15 évvel ezelőtt fejlesztett adatbázist használó keretszoftver nem telepíthető és nincs aki újra lefejlessze. Vbox területen tapasztalatlan vagyok, minden segítséget köszönök.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest