Hirdetés
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gus
aktív tag
Kérdezném, a fizikai hoston futó víruskereső védi a guest oprendszert is (konkrétan SEP), vagy arra is kell pluszban telepíteni?
-
Gus
aktív tag
Megcsináltam a leírtakat DISK2VHD-val. Csökkentett módban el is indult szépen. A guest additions telepítése rendben lement, öröm-bódottá... Csakhogy a normál indítással kékhalált dob így:

Mi lehet vajon a gond. Beállításokat a belinkelt gyorstalpaló leírás alapján csináltam.
Nyilván valamit nem jól állítottam be. A "Dobáld ki a felesleges drivereket" alatt pontosabban mit értesz? Köszi szépen az eddigi segítséget is! -
Gus
aktív tag
Tengermély tiszteletem az Uraknak!
Adott egy XP 32b prof PC MS SQL adatbázissal.
Ezt a működő gépet szeretném virtualizálni W10 64b oprendszeren Virtualbox segítségével.
Milyen programot javasoltok a image file létrehozásához, vajon el fog indulni a Vboxban, és kell utána újra aktiválni. Az ok, hogy az XP-t már végleg ki kell irtani a hálózatból, viszont a 15 évvel ezelőtt fejlesztett adatbázist használó keretszoftver nem telepíthető és nincs aki újra lefejlessze. Vbox területen tapasztalatlan vagyok, minden segítséget köszönök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MacBook Air 13 M3/16GB/512SSD midnight
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs