Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
Nem, mert nem tudom hol vannak ezek. Mac-en a nem átlagos felhasználóra tartozó cuccok úgy el vannak dugva, mint Jimmy Hoffa hullája...
Meg milyen már az, hogy leformázom a fizikai gépet, új OS-t teszek, install VBox, vm-ek rendesen mennek. Másnap meg minden meghal. Régiek-újak.Virtuális gép beállításainál játszottam a paravirtualizációs interfészekkel, de csak annyit értem el, hogy más formában fagynak le, indulnak újra a vm-ek.
A több éves Win7 vm például vagy újraindul boot közben vagy valami ilyet dob (minden alkalommal más az üzenet, de mind kék)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5 / i7 I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest