Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, tudom. Amint leesett, hogy mi a gond, megpróbáltam orvosolni, de a virtuális gép alól nem lehet. Maradt az, hogy magának a VB adok jogokat, de úgy sem volt jó. Egy mód lehetett volna, hogy esetleg működjön, ha úgymond "superadmin" jogot adok neki (de ez akkor sem lett volna megoldás számomra, még ha így működött volna is a dolog), mivel ahogy korábban is írtam, többek közt béta védelmi szoftvereket tesztelek és ahhoz az is hozzátartozik, hogy 0days kártevőkkel illetve valóban durva oldalakkal "kínzom" a kergetőket. Sajnos létezik már olyan kártevő (nem is egy), ami simán kijön virtuális gép alól, ha ezt még megspékeltem volna azzal, hogy a VB-nek (az "éles" gépen) "teljes hatalmat adok", akkor a fentiek tükrében könnyen belátható, hogy az számomra miért is nem felel meg...
Azóta visszaállítottam rendszert és már VmWare Player van fent, abban nincs ilyen gond.
Mindenesetre köszöntem, hogy segíteni próbáltál...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Okos Otthon / Smart Home
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Bittorrent topik
- Xbox Series X|S
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs