Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocky5
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy lehet működésre bírni a legújabb Virtualbox remote control (RDP) funkcióját WinXP host-on Ubuntu guest OS-el? Már próbáltam nem-standard portot is megadni, de az XP távoli asztal programjával sehogy sem tudom elérni (IP címet adok meg, amin egyébként az Apache szépen elérhető).
Sem "Null", sem "Vendég" módban nem megy. (Ubuntuban beállítottam a Távoli asztal-t, elvileg OS szinten is elérhető lenne.) Nem tudom mit lehetne még kipróbálni... Kösz előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- 27% - HP All-in-One Desktop PC! Intel Core I5-1335U / 16GB DDR4 / 512GB SSD/ Intel Iris XE!
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sem "Null", sem "Vendég" módban nem megy. (Ubuntuban beállítottam a Távoli asztal-t, elvileg OS szinten is elérhető lenne.) Nem tudom mit lehetne még kipróbálni... Kösz előre is!