Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rocky5
csendes tag
Szia! A Windows beépített tűzfala fixen ki van kapcsolva, a Symantec Firewall-t pedig kézzel leállítottam. Nem változott semmi. Olvastam, hogy Windows host-on nem szerencsés a 3389-es portot meghagyni, ezért átírtam 4777-re, de ezzel sem megy. Pedig ping-elni is tudom a virtuális gépet a host XP alól.

-
rocky5
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy lehet működésre bírni a legújabb Virtualbox remote control (RDP) funkcióját WinXP host-on Ubuntu guest OS-el? Már próbáltam nem-standard portot is megadni, de az XP távoli asztal programjával sehogy sem tudom elérni (IP címet adok meg, amin egyébként az Apache szépen elérhető).
Sem "Null", sem "Vendég" módban nem megy. (Ubuntuban beállítottam a Távoli asztal-t, elvileg OS szinten is elérhető lenne.) Nem tudom mit lehetne még kipróbálni... Kösz előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sem "Null", sem "Vendég" módban nem megy. (Ubuntuban beállítottam a Távoli asztal-t, elvileg OS szinten is elérhető lenne.) Nem tudom mit lehetne még kipróbálni... Kösz előre is!