- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RpPRO
őstag
Vettem egy G27-et és túrtam a gépet, ráleltem Viper Racingre, hát báááázzzzz, simán felismeri a kormányt, rommá lehet hangolni mindent (80 megás játék), rögtön meg is döntöttem egy 2002.09.11-én felállított köridőmet.
Nosztalgia rulz! 
-
Andrew999
csendes tag
e-mail címem:
andrew999@citromail.hu
Üdv -
Andrew999
csendes tag
Sziasztok!
Abban tudna valaki segíteni hogy a mentésemet hogy tudom egyik gépről másikra menteni?
Köszönöm -
qdak
addikt
-
-
qdak
addikt
na ma végre lett vmi 2x mentem ugy 1:26:01 et h vki bezavart, de megszuletett: Viper Racing: Dundas @ 1.25.77 Best Round
és még hozzá kell tenni ez sem volt tökéletes kör még mindig le7 faragni belölle!
hajrá várom a kontrát
-
qdak
addikt
végre vki

driving aids:
autoshift on
autoclutch on
abs hi
trct ctrl off
yam ctrl offsajnos a hang nálam sem jó, miota játszok vele probáltm párszor megcsinni, aztán inkább zene megy a hang hejett. probltam options.cfg ben: compatibility_mode yes-re álitani de igy sem jo.
amugy:
career mód / simulation / damage on
igy játszok -
Viktor77
titán
Kedvet kaptam én is egy kicsit a játékhoz, fel is raktam gyorsan.A mentéseim dátumából ítélve 2003-ban nyomtam vele utoljára.
Egy digitális gamepaddal nyomom.1.26.76 kevesebb mint 30 kör alatt. Beállítatlan autóval pontosan 1.28.00. Nem volt kedvem szórakozni még vele, így a videódból vettem a beállításokat.
A driving aids hogy van beállítva nálad? Nem nyúltam hozzá, csak érdekelne, hogy egyforma beállításokkal menjünk.
MOD: Esetleg valami patch? Megy hibátlanul, csak futam alatt van egy ilyen kis furcsa folyamatos recsegés. Nem annyira zavaró, de nem odavaló.
-
qdak
addikt
levideoztam 1:26:11 et: Viper Racing Dundas 1:26:11 Best Round
-
qdak
addikt
kicsit unatkoztam uj beállitással: dundas: 1:26:01
Front Rear
Bump 47 35
Rebound 78 65
Springs 75 63
Anti-Roll 75 60
Toe-In 0.5 0.1
Camber -1.8 -2.8
Height 4.0 4.0Front Rear
Spoiler Size 75 55
Gearbox 2.38 0.90
1.34 0.80
1.04 0.74
Final Drive 3.04
Wheel Lock 19
Brake Bias -15F -
qdak
addikt
azta már tényleg csak én küzdök vele

viper racing dundas beállitás cél 1:25 idáig 1:26.2 mostani legjobb

-
qdak
addikt
nem le7 azt megcsinálni h az ellenfelek beálitásait kicserélem ? mert uyge szinte fix h finkel az 1. cashvick 2. heycants azt tovább kicsit változatosab lenne ha az 1. kettő beálitásait raknám mindnek, ha vki tud segitsen

-
qdak
addikt
up neki játszik még vki vele ?
-
Fittipaldi72
tag
császtok haverok!ebben a játékban lehet törni a kocsit

-
Fittipaldi72
tag
ezt a játékot még lehet kapni üzletekben?
-
Daniel
tag
Ma este magyar ido szerint 20:00-kor, VRgt RaceFinder-ben verseny. Auto lista:
- Dodge Viper 705 GTS-R (MGI verzio)
- Chevy Corvette (ugyszinten 705 lovas) Ime link: [link] -
Daniel
tag

Csak ugy belegondolok hogy eg ilyen gyonyoru es kulonleges auto hogyan marad egyben amiutan szepen vegig vezet budapesten - a varos utszakaszai emlekezetem szerint pocsekok, teljes auto gyilok.
Masreszt az illeto aki vezette biztos nagyon jo modu - egy 8 literes V10-est itatni hosszu tavon nem olcso! lol.
Melyik modell volt? -
RpPRO
őstag
nah, offolok egyet.

Lattam egy szep piros Vipert kb 1 honapja. Hol?
M3-ason... Kenyelmesen dongetek 140 korul, beszorultam egy elozo auto moge, hatranezek, mar a hatsomban van, alig fert be a visszapillantoba.
Turelmesen megvarta, mig lekotrodok es kb 15 mp-cel kesobb mar alig lattam....
Magyar rendszamu volt. Gyonyoru hangja volt.
Mellesleg 2 szimu van fent: Viper Racing es a Richard Burns. Ezeknel nincs is jobb.
-
Daniel
tag
Akkor eloszor is boldog szuletesnapot neki!

A bolt ahol vettem felajanlotta hogy visszaveszi a kartyat (mert meg uj) es azert az arert amit a kartyaert fizettem, ad nekem mas kartyat, hardvert, stb.
A csere mellett dontottem, a kovetkezoket kapom:
- Nforce 430-as Gigabyte lap PCI-E (sokkal ujabb es tobb funkcios mint a jelenlegi alaplapom)
- Gigabyte GeForce 7600 GS
- Gigabyte Neon Cooler 8
Mind termeszetesen vadonat uj, doboz termek
Linkek:
Alaplap: [link]
Vidkari: [link]
Cooler: [link] -
Daniel
tag
A ma esti trening sajnos elmarad - a gepem szet lett szedve (alaplap es grafikus kartya csere)
Remelem holnapra mar ossze lesz rakva
-
Daniel
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Szia!
Innen letoltheto a teljes jatek, ingyen.
Classic Gaming: [link]
Nem warez!
-
Boglya
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Legális helyet nem tudok, galaxisneten nem árulják. Persze vannak más módok...
-
(Kolombusz)
veterán
Mondanátok egy helyet, ahonnan megszerezhetem ezt a játékot?
Mert újonnan beszerezni lehetetlen, régen a demojával nagyon sokat szórakoztam.
-
Daniel
tag
Kovetkezo szabad edzes szerdan magyar ido szerint 19:00-kor.
VRgt RaceFinder, szoba neve: 705GTSR
Mindegyik Viper Racing palya - de csak ''Reverese'' modban.
Auto: 705 Viper GTSR (Original by MGI)
Patch: 1.2.3 Beta
[Szerkesztve] -
Daniel
tag
Orulok hogy jo volt

Hamar belefogsz jonni...azutan majd ki lehet probalni MadMax 1100 pacis viperet...enyheny szolva q*rva gyors
Olyan sok auto van meg amit meg ki sem probaltam (Van legalabb 5-600 auto amit konvertaltak a jatekba, mindegyik kulonbozik egymastol
)
Ja es ne felejtsuk el a palyakat!
Van meg itt mit jatszani!
-
Daniel
tag
Boglya, kinyitottam egy uj szobat a VRgt racefinder progiban - a szoba neve: Boglya.
Gyere be a szobaba, ott varok. -
Daniel
tag
toltsd le a yahoo messenger-t es add hozza a nickname-em:
danielgaran
Ma este magyar ido szerint 20:00 orakor lesz verseny, a VRgt RaceFinder [link] progiban talalkozunk, ott fogjak megadni az IP cimet. Az en RaceFinder nevem ''danielg''.
Adok majd neked auto beallitasokat amint feljossz a VRgt-re vagy Yahoo!-ra.
[Szerkesztve] -
Boglya
senior tag
Jaja
. Mi a servercím amire csatlakoznom kéne?
Tegnap gyakoroltam egy kicsit és rájöttem h jobban megy billel mint kormánnyal, mert hirtelen irányváltoztatáskor a kormánnyal lassabban lehet reagálni
(persze gondolom csak gyakorolnom kéne, de billel játszok már 10 éve
). Sikerült eljutnom az amatőrök közé legkönnyebb fokozaton
, ott meg az első pályát még nem sikerült jól megcsinálni. -
Daniel
tag
ON
A valodi Viper sem egy kezes barany
..a regebbi tipusok szinte kesz ongyilkos autok voltak. Ha helyesen allitod be es kombinalod az Anti-Roll-t, Toe-In-t, Camber-t, Aero-t, akkor orvosolni tudod a csuszkalast a palya tobbsegein (a legnehezebb palya beallitas szempontjabol szamomra mindig is Rock Island volt es marad).
En altalaban mindig leirtam papiron a valtoztatasokat amiket csinaltam, legyen az egy par szazalek a rugok allitasaban is es rogton futottam legalabb 8 kort hogy lassam javulnak-e az idok es milyen az auto viselkedese.
Masreszt amikor kupa veresenyekben vettem reszt, mindig volt gyakorlo, extrem es verseny beallitasom minden palyan, plusz hetente ketten-harman gyakoroltunk eggyutt es cserebereltunk auto beallitasokat
.
OFF
En a mai napig kontaktusban vagyok Dave Broske - val, aki a Viper Racing projektet vezette az MGI (Monster Games Inc.) oldalarol - kerdezgettem hatha van esely egy Viper Racing 2 - re, amiben benne lenne az uj Viper, uj palyak, feljetteb grafika, tobb beallitas (pl. guminyomas, precizebb aerodinamikai allitasok, netan tuning csomagok, mint pl. Hennessy, ACR, Heffner, stb.)
Sajnos jelenleg nem, de probalok kereseni egy kulso szponzort es csapatot, hatha ossze lehetne megis hozni
.
ON
Rakd fel ujra es gyere part kort nyomatni multiplayerben
. -
davidboy
csendes tag
Hát igen... hatalmas játék. Én 5 évig játszottam vele és végig is vittem billentyűzettel.
Imádom bene az autó beállítási lehetőségeket és ezeket jól is kihasználom pl. az oldalsó két keréken való kocsikázoshoz
Egyedül csak az nem teccik hogy a kocsi nagy leszorító erő melett is nagyon csúszkál. Érdekes de szerintem még ma is megálja a grafika a helyét.
Régi szép emlék!
[Szerkesztve] -
Daniel
tag
Szia!
Most probaltam ki a linkeket es mukodnek. Ha neked valamilyen oknal fogva nem, menj Jimnek az oldalara [link] es innen toltsd le a patchet es az autot.
Hogyha nem megy a No-CD-s dolog a letoltott progival, akkor probalj meg az itteni [link] utasitasok szerint az adott parametert megvaltoztatni. Ennek mar mukodnie kell.
Ha nem megy akkor szoljal. -
-
Boglya
senior tag
Nah ma nem volt időm játszani, de holnap felteszem az új gépre, mert a régit vasárnapig már nem tudom elindítani. Nem tudom, h a patch segít-e ezen, de nekem sb128-al nagyon röcsögött az autók hangja amikor kipróbáltam, arról meg ne is beszéljünk h mennyivel rondább mint anno voodoo2-vel volt
. -
Daniel
tag
Erdemesebb a kormanyt hasznalni. Teljesen mas vezetesi vilag - emellett a kormany az analog es a billentyuzet pedig digitalis.
Ahhoz hogy elkezdjel gyakorolni a 705 loeros Viperral, a kovetkezo dolgokra lesz szukseged:
1. Dodge Viper GTS-R 705 LE --> [link]
Letoltod a file-t, majd a C:\Program Files\Sierra\Viper Racing\Data folderbe zippeld bele.
2. Viper Patch 1.2.3 --> [link]
Letoltod a file-t, majd a Race.bin nevezetu file-t a C:\Program Files\Sierra\Viper Racing\Data folderbe zippeld bele
es a Viper Racing.exe-t pedig a C:\Program Files\Sierra\Viper Racing folderbe rakod (felul fogja irni a regi .exe-t).
3. CD nelkuli jatek --> [link]
Ezen az oldalon a keresoben ird be hogy ''Viper Racing'' majd a kiadott listabol toltsd le a ''Viper Racing Patch 1.2.3 Beta NO CD'' file-t.
Zippeld ki a
C:\Program Files\Sierra\Viper Racing folderbe es futtasd az .exe file-t (ha jol emlekszem viper.1.2.3.com -nak hivjak - ne izgulj, nem virus!
)
4. Jatek beallitasok --> En javaslom hogy automata valtoval jatszal az elejen, hogy megszokjad az auto erejet es a palyakat. Mondvan hogy az auto nagyon eros es hatso kerek hajtasu, nagyon konnyu vele kicsuszni/megpordulni a hirtelen gazfroccsoktol a kanyarokban, ezert javaslom a kovetkezoket:
ABS --> HI (ha lekapcsolod az ABS-t OFF-ra, egy rossz fekezes es mar lent vagy a palyarol - amig szokod a dolgokat addig legyen bekapcsolva (igaz az igazi Dodge Vipernek nem volt akkoriban, de nem baj - 2000 utan mar ABS-el szereltek oket
)
Traction Control --> LOW (ne kapcsold le teljesen mert csuszkalni fogsz nagyon. ha meg igy is nehez az autot a palyan tartani, kapcsold fel HI-ra. Minnel magasabb a Traction Control, annal lassabb lesz az autod, de nem fog csuszkalni)
Yaw Control --> Igeny szerint. En neha hasznalom tesztelesre, nem egy rossz dolog, de megneheziti a palyan levo tobbi versenyzo idejet, mert a csusztatasokkal lefoglalod minden kanyar kb. 95%-at. Kihasznalni foleg Traction Control ''LOW'' segitsegevel tudod teljesen.
5. Auto beallitasok --> [link]
Toltsd le, majd a C:\Program Files\Sierra\Viper Racing\Config\Setups folderbe zippeld ki (ha nem letezik ilyen folder, akkor csak nyiss meg egy uj folder-t es nevezd ''setups'' - nak)
6. Kalibrald a kormanyod, futtasd a jatekot, allitsd be a gombokat es az opciokat, valaszd ki a ''Hacks'' menubol a ''VIPERGT'' nevu autot, es irany a palya!
Ma este a Yahoo! messenger fent leszek, ha szeretnel par teszt kort menni. A Yahoo! ID-m: danielgaran
Ha valami, valamilyen okbol fogva nem mukodik es nem valaszolok idoben, nezz be Jim oldalara [link]
Sok segitokesz informaciot talalsz ott, tisztan es egyszeruen leirva
Sok Sikert!
[Szerkesztve] -
Daniel
tag
Szia!
Persze hogy nem baj. Mindannyian kezdok voltunk valamikor
.
Mindig keszen allunk es segitunk mindenben - jatek beallitas, auto beallitas, helyes verseny vonal es meg miegyeb
.
Nem tudom milyen kontrollert hasznalsz, de ime linkelek egy par site-ot (koztuk az enyemet is) amin talalhatsz Windows XP-hez Patcheket, meg tobb autot, extra palyakat, auto beallitasokat, videokat es meg sok mast.
En kb. 6 eve nyomom ezt a jatekot, 5 evig klaviaturan, par honapig joystickon (mig szet nem tortem) es most vegre vettem egy normalis kormanyt (Logitech Wingman Formula Force GP).
A jatekot vegig vinni eleg kemeny, de ha jol tudod beallitani az autot es megtanulod a legyorsabb vonalat minden palyan akkor vered a mezonyt a legnehezebb szinten is.
Szoval ime a linkek:
Ime az en oreg site-om -- > [link]
(Anno superfuel_19 volt a jatekbeli nevem
)
Vroom-Club --> [link]
Nagyon profi es organizalt klub, de az utobbi idoben inkabb Nascar Heat-et jatszanak - de gondolom ha lesz eleg ember, akkor visszajon a Viper Racing is!
Fpwolf oldala --> [link]
Az egyik osapja a Viper Racing-nek - o konvertalta a legtobb autot a jatekhoz, tobbsege NFS 3, 4 vagy 5-bol.
Jim Hande oldala --> [link]
Nagyon komoly versenyzo, sajnos utobbi idoben nem tud reszt venni internet problemak miatt, de remelhetoleg hamarosan visszater. Az o oldala magyarazza el a legjobban hogyan lehet beallitani az autot ugy hogy a legmefelelobb legyen a te vezetesi stilusodhoz es vonaladhoz.
Ashes48 oldala --> [link]
Neki koszonheto hogy elkezdodott az autok konvertalasa, extra palyak konvertalasa/epitese. Mar nem versenyzik, de az oldal meg el.
Vchaz60 oldala --> [link]
Nem lattam reg ota, de nagyon nagyon gyors versenyzo volt.
Yahoo! Viper Racing Club oldala --> [link]
itt irnak a versenyzok altalaban. Ha nincs egy Yahoo! felhasznalod, akkor keszits es csatlakozz fel ide. Nyugodtan kerdezhetsz itt barmit (persze angolul) es kapni fogsz valaszt. Hetvegente a VRgt RaceFinder nevu progin talalkozunk.
VRgt club --> [link]
Nagyon professzionalis, teljesen mas vilag (mintha egy uj jatekot jatszanal) - mas autok, teljesen mas palyak, feljetebb grafika. Erdemes megnezni - hetvegente vannak futamok. A Downloads/Files szekciobol toltsd le a VRgt RaceFinder nevu progit - ott talalkozunk hetvegente.
Val weboldala --> [link] nagyon sok auto es meg sok sok mas
. O naponta futtat versenyeket, viszont nem szimulacio modban hanem Arcade-ban.
Remelem ezek a linkek segitenek. Ha tudok valamiben segiteni csak szoljal
Remelem hamarosan mar a palyan talalkozunk!!!
[Szerkesztve] -
Boglya
senior tag
Ajjaj, tervezem h ha végre működőképes lesz a régi konfigom, akkor újra elkezdek vele játszani, mert régen imádtam, de nem tudtam végigvinni és ez zavar
.
Szóval először egy picit gyakorolnom kell, de utána lehet h kipróbálom ezt az online versenyt, vagy nem baj ha kicsit béna vagyok
? -
Daniel
tag
Sziasztok!
Keresek embereket akik meg mindig jatszak ezt a jatekot. Van egy online csoport, mely hetvegente csinal versenyeket - szimulacio modban, teljes tores, Viper GTS-R (705 pacis) autoval. Semmi extra palya vagy auto (NEM a VRgt mod --> [link])
Vilag minden pontjarol vannak csoport tagok - Amerika, Kanada, Nemetorszag, Franciaorszag es meg sorolhatnam tovabb.
Akit erdekelne a dolog, kerem irjon ide, vagy lepjen velem kontaktusba a kovetkezo cimen:
danielgaran@yahoo.com -
zsommi
senior tag
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Hosszú életű volt kraftman testvér...

Szépen mutat a hsz.-a a sok ''[moderálva]'' résszel...
Gondolom, milyen szépeket írhatott..
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
kraftman85
üzenetére
Hát igen a kultúra..meg is érdemli ha felfüggesztik..
-
parandroid
félisten
válasz
kraftman85
üzenetére
Nagyszerű, akkor kereshetsz is egy másik fórumot, ahol elnézik neked ezt az alpári stílust, és még talán örülnek is neki. Ég veled.
p -
kraftman85
csendes tag
Na halo! Azért nyitottam új topikot, mert ebbe senki nem ír. Azt gondoltam azért mert 2004ben nyilt, ezért nyitottam újat!

és most a saját magam által nyitott topichoz nem férek hozzá???!!!
széép, téged egy [moderálva] [moderálva] tartalak, kis [moderálva] [moderálva] [moderálva]!
[moderálva] [moderálva] ne engem!!!

-
kraftman85
csendes tag
Hellósztok!
Én egy lelkes viper játékos vagyok (ez még az a viper racing)
Szerintem nagyon egy állat egy játék, engem nagyon megfog az egész játék, és mióta egyszer játszottam vele (demo), utánna azt mondtam hogy nekem az eredeti kell.
És meg is vettem.
Namost:
win xp van a gépemen service pack2-ös
és emiatt el is indul a játék (sima alap), de van hozzá egy v1.1es patch-em, ami elvileg sokmindent kijavít... de ezt már nem engedi hogy feltelepítsem.
Az egyetlen problémám az még: hogy a hang egy ici-picit zavaros, tehát nem olyan mint a 98alatt. Bízom benne hogy a patch kijavítja.
Erről is lenne szó: ha tudjátok hogy mit tegyek, hogy jó legyen akkor légyszi írjátok meg nekem. E-mail: kraftman85@freemail.hu
Ha esetleg valakinek vanhozzá kiegészítése azt megkérem küldje át
Előre is köszönöm. -
47
tag
válasz
üzenetére
Hogy tudod te elindítani, én nem értem.

Én bemegyek a DATA könyvtárba, ott a Race.exe-t indítom, és így elindul a játék, viszont mikor versenyezni kezdenék, akkor csak áll az autó, nem vált a lámpa. És semmit nem tudok csinálni. Ha pedig.... Ja, nem is, nem érdekes én hogy csinálom, szóval nekem nem megy. Te hogy csinálod?
-
törölt tag
na megvan, thxa

A patch fent van de nem müködik tökéletesen, a trackman nem megy vele
keresek-keresek, mert azért Brno-t meg a többi pályát megnézném szivesen..
az add-on autókat beraktad?
nagyon jók lettek.
kipróbáltam párat:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
törölt tag
ha felteszed én mindent megteszek hogy találjak.

de tényleg.
kis videó az add-on autókkal (Porsche, Skyline, Supra, Modena.)
Bővebben: link -
törölt tag
Viper Racing nagyon komoly!
Nekem is az egyik kedvencem volt, és még most is belenéznék ha meglenne
ahogy lehetett látni terhelésnél a lengéscsillapító müködését, a rugók ki-berugózását.
Vezetésre nagyon már nem emléxem, de rossz nem lehetett.
Ha vki ténylegfeltöltené, az nagyon jóság lenne.
viper racing: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
47
tag
Nekem megvan még a játék tört verziója CD-n, csak az a baj, hogy Windowx XP-n nem hajlandó futni. Van hozzá olyan javítás, ami orvosolja ezt a problémát, csak az a baj, hogy az a patch kéri hozzá az eredeti CD-t, amit manapság már lehetetlen bárhol is beszerezni. Ezért, ha valaki tud valamilyen alternatív megoldásról, az tegyen javaslatot. Kerestem a javításhoz törést, de sehol nem találtam. És még egyszer mondom, hajlandó lennék megvenni a játékot, csak nem tudom.
-
granini
őstag
Nekem van valami ilyesmim.. 97 mega körül van, és tartozik hozzá egy 1.1-es update, ami kijavít pár dolgot (pl. a duda hangja is megváltozik..)
Most elutazom, de utána ha szeretnéd feltöltöm valahova neked a játékot.
Én is játszottam kormánnyal, az volt benne a poén, hogy az egyenesben olyan volt mintha nem is lenne rajta erő, simán 1 ujjal el lehetett forgatni kicsit, de ahogy jött a kanyar két kézzel kellett kapaszkodni hogy íven maradj..
-
GrotESC
aktív tag
Imadom a jatekot, a nagy kedvencem. Evekig gyurogettem, de nem sikerult a vegigvitel. GT classba nagyon elvernek.
Engem esetleg az is erdekelne, ha vkinek nem az a tort, ha jol emlekszem 80MB valtozat van +. Nekem ez 1 cd-rol futtathato ver., mert par 7ig nem volt vincsim, es ez kellet. Menteni nem lehet, de amugy muxik.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Annak idején nekem is a kedvencem volt. Miatta kellett barkácsolnom egy harmadik pedált
Rngeteget szórakoztam vele. Sajnos ma már nincs meg. -
granini
őstag
Helló!
A kereső szerint még nem született Viper Racing topik. Nos ez a játék örök kedvencem, biztos nem vagyok vele egyedül. Bár a grafikája már kissé elavult, még mindig nagyon szép, a játszhatósága és az élethűsége (leszámítva a hatalmas borulásokat) szinte tökéletes, igazi szimulátor.
Arra gondoltam megoszthatnánk egymással a tapasztalatainkat, lehetne csereberélni a különböző festéseket, hackelt autókat, publikálhatnánk a legjobb eredményeinket, azt hiszem aki még aktívan nyomja annak lesz hozzászólni valója a témához.
Nemsokára feltöltök néhány skint és köridő eredményt! Főleg az egyes pályákon használt beállítások terén lehetne komoly eszmecserét folytatni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Építő/felújító topik
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 11
- Mobil flották
- Amazon Fire TV stick/box
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nosztalgia rulz! 

és emiatt el is indul a játék (sima alap), de van hozzá egy v1.1es patch-em, ami elvileg sokmindent kijavít... de ezt már nem engedi hogy feltelepítsem.