- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daniel
tag
ON
A valodi Viper sem egy kezes barany
..a regebbi tipusok szinte kesz ongyilkos autok voltak. Ha helyesen allitod be es kombinalod az Anti-Roll-t, Toe-In-t, Camber-t, Aero-t, akkor orvosolni tudod a csuszkalast a palya tobbsegein (a legnehezebb palya beallitas szempontjabol szamomra mindig is Rock Island volt es marad).
En altalaban mindig leirtam papiron a valtoztatasokat amiket csinaltam, legyen az egy par szazalek a rugok allitasaban is es rogton futottam legalabb 8 kort hogy lassam javulnak-e az idok es milyen az auto viselkedese.
Masreszt amikor kupa veresenyekben vettem reszt, mindig volt gyakorlo, extrem es verseny beallitasom minden palyan, plusz hetente ketten-harman gyakoroltunk eggyutt es cserebereltunk auto beallitasokat
.
OFF
En a mai napig kontaktusban vagyok Dave Broske - val, aki a Viper Racing projektet vezette az MGI (Monster Games Inc.) oldalarol - kerdezgettem hatha van esely egy Viper Racing 2 - re, amiben benne lenne az uj Viper, uj palyak, feljetteb grafika, tobb beallitas (pl. guminyomas, precizebb aerodinamikai allitasok, netan tuning csomagok, mint pl. Hennessy, ACR, Heffner, stb.)
Sajnos jelenleg nem, de probalok kereseni egy kulso szponzort es csapatot, hatha ossze lehetne megis hozni
.
ON
Rakd fel ujra es gyere part kort nyomatni multiplayerben
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Automata kávégépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- További aktív témák...
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
..a regebbi tipusok szinte kesz ongyilkos autok voltak. Ha helyesen allitod be es kombinalod az Anti-Roll-t, Toe-In-t, Camber-t, Aero-t, akkor orvosolni tudod a csuszkalast a palya tobbsegein (a legnehezebb palya beallitas szempontjabol szamomra mindig is Rock Island volt es marad).