Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Daniel

tag

válasz Boglya #23 üzenetére

Szia!

Persze hogy nem baj. Mindannyian kezdok voltunk valamikor :).
    Mindig keszen allunk es segitunk mindenben - jatek beallitas, auto beallitas, helyes verseny vonal es meg miegyeb :D .

Nem tudom milyen kontrollert hasznalsz, de ime linkelek egy par site-ot (koztuk az enyemet is) amin talalhatsz Windows XP-hez Patcheket, meg tobb autot, extra palyakat, auto beallitasokat, videokat es meg sok mast.

En kb. 6 eve nyomom ezt a jatekot, 5 evig klaviaturan, par honapig joystickon (mig szet nem tortem) es most vegre vettem egy normalis kormanyt (Logitech Wingman Formula Force GP).

A jatekot vegig vinni eleg kemeny, de ha jol tudod beallitani az autot es megtanulod a legyorsabb vonalat minden palyan akkor vered a mezonyt a legnehezebb szinten is.

Szoval ime a linkek:

Ime az en oreg site-om -- > [link]
    (Anno superfuel_19 volt a jatekbeli nevem :P )

Vroom-Club --> [link]
    Nagyon profi es organizalt klub, de az utobbi idoben inkabb Nascar Heat-et jatszanak - de gondolom ha lesz eleg ember, akkor visszajon a Viper Racing is!

Fpwolf oldala --> [link]
    Az egyik osapja a Viper Racing-nek - o konvertalta a legtobb autot a jatekhoz, tobbsege NFS 3, 4 vagy 5-bol.

Jim Hande oldala --> [link]
    Nagyon komoly versenyzo, sajnos utobbi idoben nem tud reszt venni internet problemak miatt, de remelhetoleg hamarosan visszater. Az o oldala magyarazza el a legjobban hogyan lehet beallitani az autot ugy hogy a legmefelelobb legyen a te vezetesi stilusodhoz es vonaladhoz.

Ashes48 oldala --> [link]
    Neki koszonheto hogy elkezdodott az autok konvertalasa, extra palyak konvertalasa/epitese. Mar nem versenyzik, de az oldal meg el.

Vchaz60 oldala --> [link]
    Nem lattam reg ota, de nagyon nagyon gyors versenyzo volt.

Yahoo! Viper Racing Club oldala --> [link]
    itt irnak a versenyzok altalaban. Ha nincs egy Yahoo! felhasznalod, akkor keszits es csatlakozz fel ide. Nyugodtan kerdezhetsz itt barmit (persze angolul) es kapni fogsz valaszt. Hetvegente a VRgt RaceFinder nevu progin talalkozunk.

VRgt club --> [link]
    Nagyon professzionalis, teljesen mas vilag (mintha egy uj jatekot jatszanal) - mas autok, teljesen mas palyak, feljetebb grafika. Erdemes megnezni - hetvegente vannak futamok. A Downloads/Files szekciobol toltsd le a VRgt RaceFinder nevu progit - ott talalkozunk hetvegente.

Val weboldala --> [link] nagyon sok auto es meg sok sok mas :). O naponta futtat versenyeket, viszont nem szimulacio modban hanem Arcade-ban.

Remelem ezek a linkek segitenek. Ha tudok valamiben segiteni csak szoljal :)

Remelem hamarosan mar a palyan talalkozunk!!! :DD

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés