- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
JóGéza #14920 üzenetére
Tehát a lényeg:
tulajdonosváltáskor és beadáskor nem mentesít a 32A alatti összesített betáp, sem a Fi relé megléte a VBF megcsináltatása alól.Amúgy a fenti fotón szereplő dobozban én nem láttam egyáltalán Fi relét, de ha el van rejtve a falba és meglátták azok akik a mentességet emlegetik, akkor ajánlanék nekik pár helyszínt, mert kellenek strómanok akik mindent aláírnak és vállalják a felelősséget meg a börtönt.
-
baly81
aktív tag
válasz
JóGéza #14896 üzenetére
Többször láttam már itt tőletek, hogy ingatlanvásárláskor kötelező a VBF. Ez mióta és milyen előírás szerint van érvényben, és hol (országos)? Mert megmondom őszintén, hogy ez kötelező lenne, nekem még az ügyvédem sem mondta soha. Mindenki a nyomorult -amúgy semmit sem érő- energetikai tanusítványt kéri. Ez természetesen meg is volt a saját eladásánál és a meglévő vásárlásánál is, de VBF egyiknél sem!
Köszi a felhomályosítást! -
PROTRON
addikt
Ezt sürgősen el kell felejteni, nincs idejük bármit is figyelembe venni.
Meg aztán általánosságban kérdezte, nem azt hogy családi ház, vagy társasházi lakás, mely utóbbi esetben a társasházé a lépcsőházi felszálló hálózat, nem elektromos szolgáltató tulajdonú.A szolgáltató bevásárol 1 milla darabot, amelyikből épp jó áron tud szerezni, azt annyi, mindenüvé azt rakják és beválllaják a kockázatot, mondván a kiselosztóban kell legyen védelem, azt pedig a rendszerhasználó kötelessége körültekintően kiépíttetni megfelelő szaktudású szakemberrel. Tehát a szolgáltató hárít minden felelősséget.
-
-
313313
addikt
A bizonyítvány megszerzésétől kell 3 év. FAMnál 1...
Plusz kell igazolni valakinek a gyakorlatot is...Én FAM-on átcsúsztam még 9 hónap volt meg a bizi megszerzésétől a FAM vizsgáig, de a cégem leugazolta az 1 évet (mondjuk akkor még csak 7 hónapja dologztam ott xd)
ÉVF-re is beírattak, igazolták a 3 év gyakorlatot, de csak 2 éve volt meg a bizi, azt nem engedték elvégezni...
Már úgy zajlik a vizsga adott ráépülő képzésnél, higy vizsgára beviszed az eredeti villanyszerelő bizit, amit a vuzsgaelnök ott ellenőriz, aztán utána enged csak szóbelizni... -
Kanyarok miatt nem. 19m-en nem földben megy. Esztétika semmi több. Néhol visszafelé kell hajlítani majd.
Más: Újabban sok itt a vihar, az a fajta ami nem sima dörgés. Túlfeszültség levezetőt hogyan kell szerelni? Látom van 3F - nulla. Gondolom az elosztoba bejön, onnan fi felé és a többi. Jól gondolom?
-
astorre19
aktív tag
Ha ez ilyen egyszerű lenne...közgyűlési határozat van róla,ketten szavaztak ellene,de bíróságon akarja megtámadni,mondván hogy ő nem fizet azért hogy más tudjon bővíteni.Persze neki 32 Amper van még abból az időből amikor engedte az EON a bővítést..
Mivel a felújításhoz nem kell 100%os támogatás ezért azt nem tudja olyan egyszerűen elkaszálni.Én amúgy támogatnám a liftet is...más kérdés hogy a kettő együtt elég sok pénz.. -
belinho
senior tag
Szia!
Picit utánaolvastam és tényleg azt írták, hogy sok a 100mA és 30mA a javasolt.
Nem is értem miért raktak be 100mA-t.
Lehet akkor a kazán panelja is emiatt döglött meg, hogy nem kapcsolt le a 100mA-es AVK kapcsoló?
Van elég sok elektromos berendezés, klíma, villanysütő, főzőlap, mosó-szárítógép, mondjuk sose megy egyszerre semmi, nem is kapcsolt le soha, remélem a kisebbel sem fog.
Hívok akkor majd egy itteni szakit a cserére.lappy! Köszönöm a megerősítést akkor cseréltetem ezt az XBS-t is valami jobbra.
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
szabifotos
senior tag
Amiket linkeltem én mindet szivesen használom. A krimpelők ezekhez képest nagyon túlárazottak itthon. Ami alin 3-4k az itthon 10k is lehet. Persze nem tudom, ha naponta több órát használnám, meddig bírná, de szerintem elég jók.
Fázisceruzából ilyenem van. Ezzel sincs bajom, teszi a dolgát. Úton van ilyen.
Multiról csináltam tesztet.
Áramkörkeresőm is van. Kezdőként még nem nagyon volt rá szükség, de igyekszem betárazni a jövőre nézve.
Lakatfogó teszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, fapad, Alkuképes
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest