Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Egyelőre feszültségmentes lesz a papír, aztán az éleben ez sosem így van, mert sokszor nem boríthatod sötétségbe az egész mindenséget egy kis szerelés miatt.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
szabifotos
senior tag
Amiket linkeltem én mindet szivesen használom. A krimpelők ezekhez képest nagyon túlárazottak itthon. Ami alin 3-4k az itthon 10k is lehet. Persze nem tudom, ha naponta több órát használnám, meddig bírná, de szerintem elég jók.
Fázisceruzából ilyenem van. Ezzel sincs bajom, teszi a dolgát. Úton van ilyen.
Multiról csináltam tesztet.
Áramkörkeresőm is van. Kezdőként még nem nagyon volt rá szükség, de igyekszem betárazni a jövőre nézve.
Lakatfogó teszt. -
demars
addikt
Ez beugratós kérdés?
Nyilván igen... vagyis nem.
Netet végig böngésztem, nem találtam olyan elosztót ami 50 mm mély, ennyi helyem van.
Nem tudtam máshova elhelyezni, mondjuk értelme se lett volna mert mindenhol ilyen falak vannak.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
belinho
senior tag
Szia!
Picit utánaolvastam és tényleg azt írták, hogy sok a 100mA és 30mA a javasolt.
Nem is értem miért raktak be 100mA-t.
Lehet akkor a kazán panelja is emiatt döglött meg, hogy nem kapcsolt le a 100mA-es AVK kapcsoló?
Van elég sok elektromos berendezés, klíma, villanysütő, főzőlap, mosó-szárítógép, mondjuk sose megy egyszerre semmi, nem is kapcsolt le soha, remélem a kisebbel sem fog.
Hívok akkor majd egy itteni szakit a cserére.lappy! Köszönöm a megerősítést akkor cseréltetem ezt az XBS-t is valami jobbra.
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
astorre19
aktív tag
Ha ez ilyen egyszerű lenne...közgyűlési határozat van róla,ketten szavaztak ellene,de bíróságon akarja megtámadni,mondván hogy ő nem fizet azért hogy más tudjon bővíteni.Persze neki 32 Amper van még abból az időből amikor engedte az EON a bővítést..
Mivel a felújításhoz nem kell 100%os támogatás ezért azt nem tudja olyan egyszerűen elkaszálni.Én amúgy támogatnám a liftet is...más kérdés hogy a kettő együtt elég sok pénz..Battletag: SHADOWDRAGON#26677
-
félisten
Kanyarok miatt nem. 19m-en nem földben megy. Esztétika semmi több. Néhol visszafelé kell hajlítani majd.
Más: Újabban sok itt a vihar, az a fajta ami nem sima dörgés. Túlfeszültség levezetőt hogyan kell szerelni? Látom van 3F - nulla. Gondolom az elosztoba bejön, onnan fi felé és a többi. Jól gondolom?
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
313313
addikt
A bizonyítvány megszerzésétől kell 3 év. FAMnál 1...
Plusz kell igazolni valakinek a gyakorlatot is...Én FAM-on átcsúsztam még 9 hónap volt meg a bizi megszerzésétől a FAM vizsgáig, de a cégem leugazolta az 1 évet (mondjuk akkor még csak 7 hónapja dologztam ott xd)
ÉVF-re is beírattak, igazolták a 3 év gyakorlatot, de csak 2 éve volt meg a bizi, azt nem engedték elvégezni...
Már úgy zajlik a vizsga adott ráépülő képzésnél, higy vizsgára beviszed az eredeti villanyszerelő bizit, amit a vuzsgaelnök ott ellenőriz, aztán utána enged csak szóbelizni...[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Rottweiler89
senior tag
Nincs éjszakai.
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
PROTRON
addikt
Ezt sürgősen el kell felejteni, nincs idejük bármit is figyelembe venni.
Meg aztán általánosságban kérdezte, nem azt hogy családi ház, vagy társasházi lakás, mely utóbbi esetben a társasházé a lépcsőházi felszálló hálózat, nem elektromos szolgáltató tulajdonú.A szolgáltató bevásárol 1 milla darabot, amelyikből épp jó áron tud szerezni, azt annyi, mindenüvé azt rakják és beválllaják a kockázatot, mondván a kiselosztóban kell legyen védelem, azt pedig a rendszerhasználó kötelessége körültekintően kiépíttetni megfelelő szaktudású szakemberrel. Tehát a szolgáltató hárít minden felelősséget.
[ Szerkesztve ]
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
PROTRON
addikt
Igen, ez is egy megoldás, most gyorsan a partnercable oldalán beírtam az adatokat és kiköpte hogy fesz-esésre elég, továbbá az eredeti 3x25A-el, még a 3x32A-re is jó fesz esésre. Terhelni meg max 3x50-ig illik.
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest