- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Peter668 #7470 üzenetére
Azóta szereztem rövidebb sorkapcsot, átrendeztem a nullát is. Kicsit hosszúak a vezetékek, majd ha ráérek még megigazítom. Nem mertem levágni, mert még pár kanyar a csatorna miatt csak tegnap került bele, de hosszúak.
Nem látszik lehet, de mindent felitratoztam. Sajnos csak szigszalag+alkoholos filc kombó. Kábeljelölő kis tételben a világon nincs, még cégtől sem tudtam kérni, ott sem használják (OK, van rajz, de akkor is biztosabb szerintem).
A lakás főelosztó a folyosóra került, ca. 4m-re arrébb. A két piros is 230 V, mosogatógép és a kamra. Azok a kamra felé mennek, ne legyenek felcserélve a tűzhellyel (ezek 2,5 mm-esek). Más szín meg nem volt, itt kb. ennyi az oka.
A Wagos doboz egész másik része a lakásnak, ott volt az a rágás. Itt csak sorkapocs van. De ez számít, vagy mi a jelentősége?Csak mert a hivatalos beszerelők után itt volt vegyesen minden is, régi csokit felhasználták, volt wago is egy marékkal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Adobe Lightroom topic
- Programozás topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest