Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
(#22683) sephi
Nem cseréltem rajta semmit ki.
(#22684) smiti
Direkt fejhallgatóhoz vettem igen. 40 Ohm-os a fejesem, itt 3 profil közül lehet választani:
(#22685) Mercutio_
A jó vételre elvileg lecsaptam, főleg, ha nem féltéglát kapok a csomagban. De utánvétes, így felbontom előtte... de lehet nem is működik
-------------------------------------
Az egészet az indokolja főleg, hogy a következő gépnél lentebb akarok menni szabványban. ATX-ről mATX/ITX fele. Jelenleg 3 kártya van az alaplapon: VGA (rátakar egy PCI-E-re...), hangkártya, TV-kártya (LEADTEK PxDVR3200 H). Utóbbiből is létezik már jó külsős megoldás, de az ami nekem van egyrészt elég jól tartja az árát, másrészt jónak is számít. Csakhát a kisebb alaplapokban általában a VGA-nak van slot és slussz...
www.vakbelmutet.hu
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Építő/felújító topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Új MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Rode Wireless Go 2
- Apple Macbook Pro 13 Touch Bar 2019, i5 1.4 GHz, 8 GB
- Dell i3 - i5, 2-3-4 gen, kompletten, 4-8 Gb DDR3, hdd/ssd nélkül, kompketten, kb 50 db, EGYBEN eladó
- ReMarkable 2 tablet alig használt, extrákkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest