Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Cheesy #10394 üzenetére
Kevésbé grafikus, de kellőképp addiktív tud lenni ez is: Candy box!
-
robogos10
senior tag
látom velem már nem is álltok szóba
[ Szerkesztve ]
-
Cheesy
őstag
Ez miért olyan addiktív? 164,352 cps-nél tartok
www.vakbelmutet.hu
-
Bjørgersson
félisten
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #10391 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
Gyerekek, olyan gyönyörű csajt láttam ma a buszon, majdnem összepisiltem magam gyönyörömben.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Mercutio_
félisten
válasz föccer #10389 üzenetére
Tudom, hogy nem rám gondoltál, csak gondoltam adok tippet, ha valaki épp mobil váltáson gondolkodik.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #10388 üzenetére
Nem kifejezetten rólad beszéltem, hanem általánosságban. Nem lesz karácsonyi láz a pc piacon. Pláne nem a használt piacon. Nem lehet nagy kereslet növekedésre várni.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Mercutio_
félisten
Azon töröm egyébként a fejem, hogy darabokban adom el, illetve a ház+tápot külön, a belsejét meg SSD nélkül átdobom egy MX31-be, hátha úgy jobban viszik, végül is elég speciális igény az ahol az eredeti összeállítás a cél
Egy VGA-val kiegészítve lehet kapósabb lenne, de ha nem, akkor itt áll majd 1,5 hónapig a nyakamon a VGA is, mint legutóbb, karácsony után pedig halott a piac max. mindenki a leváltott cuccaitól szabadulnaföccer: Konzolbetyárok Mobil csere már megvolt, előző és jelenlegi, szerintem ennél többet vétek mobilra költeni és ezek szolgáltatófüggetlen 2 simet kezelő telók, így a céges/privát különválasztás is megoldva.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #10385 üzenetére
Szerintem az idei karácsony érdeklődés hiányában el og maradni. PC cuccokat kb senki nem fog venni. aki teheti az telefont vez/kér. Jönnek a konzolok esetleg néhény vga gazdára talál. De összeségében a PC piac katasztrófa szezon lesz.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Mercutio_
félisten
A piac nem túl élénk, én is feldobtam 2 képet hátha nő az érdeklődés
Igazán elkaphatná már a Karácsonyi vásárlási láz a népeketEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
-
föccer
nagyúr
válasz Cheesy #10380 üzenetére
Meg se találtam a a mountolás-t hol lehetne megcsinálni. Mindegy, már fent van a másik driver, az tökéletesen működik és annyira egyszerű, hogy mé a feleségem is foja tudni használni, ami jelen esetben mindennél előbbre való XD
Ha nagyon sok cikk van, akkor tényleg nem a legoptimálisabb az excel tábla. Ha van á mód és lehetőség, akkor vannak ilyen szoftverek, amik anyagtörzsből, eégsz egyszerűen tud árajánlatot készíteni. Nem használok egyet sem, így ajánlani sem emrnék, de léteznek.
üdv, föccer
-
Mercutio_
félisten
válasz Cheesy #10380 üzenetére
Nem vagyok egy ekcelhuszár, de olyan megoldás nincs, hogy előbb termék csoport aztán azon belül jön csak a lenyilo tartalma?
Lányos apukáknak ez biztos tetszeni fog [link]
-
Cheesy
őstag
válasz föccer #10374 üzenetére
Ejj ejj, de türelmetlen vagy
Indításkor megkérdezi, hogy telepítse-e a drivert, leokézod (nem tudom mekkora ez a driver, mert szinte "meg sem akad" annyira gyorsan betölti), ilyenkor még nem jelenik meg meghajtóként! Csak miután mountoltál egy filet, egészen addig amíg nem unmountolod, vagy uninstallálod a drivert.Az excel táblával az a bajom, hogy annyi féle anyagunk van, hogy egy darab excelben nem lehetne úgy tárolni, hogy egy lenyíló választásnál a 0,00001 px vastag csúszkával ki lehessen keresni kényelmesen...
Sokat gondolkodtam már, hogyan tudnám megkönnyíteni a munkámat, mert igaz, hogy SAP van a cégnél, de azzal árajánlatot gyártani nagyon nem kézreálló és nagyon nem gyors. Főleg, ha több oldalnyi tételt kell beárazni...
Tehát valami olyan megoldás kellene, amiben a cellák közti képleteket meghatározom (nem bonyolult, alapműveletek), aztán szépen töltögetem ki infókkal. Majd a végén egy esztétikus formába kinyomtatom. Eddig Visual Studioval próbálkoztam, de még soha nem kellett programoznom (gimiben számtech fakton is csak érintőlegesen tanultuk a pascalt, meg a html-t).www.vakbelmutet.hu
-
Mercutio_
félisten
válasz Vigneau #10378 üzenetére
Jaaaa, látszik, hogy öreg swift sedanunk van, 8-9 éves lehetett amikor felmondtuk a cascot, mert önrésszel együtt pár év alatt annyi lett volna mint maga a kocsi értéke.
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
válasz Mercutio_ #10377 üzenetére
A casco nem úgy működik, mint a KGFB. C0-tól C4-ig lehet menni, hasonlóképp módosulnak a tarifák az évek múlásával. Viszont ha igénybe veszed, akkor a következő évben visszasorolnak eggyel. Ráadásul a legtöbb biztosítónál csak 10 éves korig kötheted meg.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
-
-
emiki6
veterán
válasz föccer #10374 üzenetére
Akkor tégy fel egy win 8.1-et
Szerk: én se de még is az van. Megszoktam a 8-at, a 8.1 hozzá képest király. Nem térnék vissza win7-re csak ha fizetnek.
Amúgy gyorsabban bebootol mint win7 vagy 8 ssdről pl havernak.[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
föccer
nagyúr
válasz radi8tor #10373 üzenetére
Köszi, a WinCDEmu nem igazáén jött be. Beállítom, hogy a win automatikusan kezelje az őj meghatót, de sehogy sem tudtam elérni, hogy meg is jelenjen a rendszerben, szóval megy rá az uninstall.
üdv, föccer
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
föccer
nagyúr
válasz Cheesy #10371 üzenetére
Excel tábla nekem tökéletesen bevált. Listából választom az elemeket, fkeressel szedem a listaárat, beütöm a kedvezmnyt, megírom a fejlécet és már nyomom is pdf-be.
(#10367) Cheesy: Köszi, ránézek.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
Cheesy
őstag
Tudtok valami ingyenes árajánlatkészítő programot? Angolul sem találtam kitartó keresés után sem (quotation, bidding, building materials, pricelist keresőszavakkal, egyéb módon nem tudom...) ilyet. Jelenleg excel táblát használunk, de hátha van erre készült progi. Magyarok nem adnak egy bitet sem ingyen, tudom hogy van magyar fejlesztésű, az nem játszik.
Programozik itt valaki?www.vakbelmutet.hu
-
föccer
nagyúr
A Daemon tool már nem ingyenes?
üdv, föccer
-
Vigneau
félisten
válasz eszakas #10363 üzenetére
No igen. Egyes tankok messzire ellátnak. Főleg ha magasabb a tier, vagy TD rejtőzködve messzelátóval.
Ma pl. 10:1 a nyerési rátám. Ilyen napom még sosem volt.
Más:
Emberek, ma kész lett a kocsim...[ Szerkesztve ]
-
eszakas
senior tag
válasz Vigneau #10362 üzenetére
Azért néha felbosszant főleg mikor azt sem látom ki lő ki és honnan olyankor mosolyszünetbe vagyok vele
[ Szerkesztve ]
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #10359 üzenetére
És még sosem láttam...
-
Bjørgersson
félisten
válasz Cheesy #10357 üzenetére
Azt hittem te is budapesti vagy, pedig már néztem is, hogy szolnoki vagy.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
föccer
nagyúr
válasz Cheesy #10355 üzenetére
Szólj egy megbízható arcnak aki a közelben van, hogy vegye meg neked személyes átvétellel. Problem solved.
üdv, föccer
-
Cheesy
őstag
válasz Bjørgersson #10356 üzenetére
Mit? Az, hogy 20k-t előre utaljak egy éve jelen lévő, egyébként inaktív usernek? Mert ha valamennyire aktív lenne és rá tudnék szűrni a hozzászólásaira, hogy hogyan nyilvánul meg (sokat elárul), vagy értékelések lennének róla... de így nem épp a legtutibbak a körülmények.
www.vakbelmutet.hu
-
-
Cheesy
őstag
Ez tetszik, itthonra meg is venném a sima SD tévénkhez, de az eladó 400 napos kb. zéró kommentes arc, nem bízok benne :/
www.vakbelmutet.hu
-
-
Cheesy
őstag
Csajozós tipp
www.vakbelmutet.hu
-
dfdfdf
őstag
halihó emberek! Szerintetek egy kis 1,6os atomos gép média szervernek megfelelő lenne 3d bd50es filmekhez?
-
Bjørgersson
félisten
válasz Vigneau #10348 üzenetére
Bizony, bár az Arkham Origins előtt lehet nem kellene cserélnem.
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #10339 üzenetére
Jó ára van.
-
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #10345 üzenetére
Igen, ezért szerencse, hogy Debreceni. Már írtam neki, ha minden jól megy, jövőhéten valamelyik nap megyek és megnézem működés közben. Bár nézem a Sapphire oldalát és ilyen hűtőjű modellt nem látok még 7850-ből sem.
-
F e Z o
veterán
válasz Bjørgersson #10338 üzenetére
Kukázni semmiképpen nem akartam, akkor eladtam volna egy gyűjtőnek, vagy átfúrtam volna, s lett volna belőle kulcstartó. De így azért sokkal jobb.
(#10339) kovy29 : Nem szeretnék 25k-ért egy fél téglát kapni. Apródon azért vannak érdekes dolgok. Személyes átvétel és tesztelés után viszont nagyon jó ár érte. De így elég kamunak tűnik.
(#10342) Impressa : Megkérdezhetem mennyibe került neked a vinyó ügyintézése. Természetesen privátban elég a válasz.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Bjørgersson
félisten
Ezt nézzétek mit találtam. Hiába nincs időm manapság játszani, mégis erősen gondolkodom rajta, hogy vegyem-e meg.
-
-
Cheesy
őstag
Az előbb 100%-ig visszaolvastam egy 2004.07.20-án írt (4x) Princo (matt fehér) DVD-t
www.vakbelmutet.hu
-
F e Z o
veterán
Írtam ma reggel blackvinyl fórumtársnak, FPO szám alapján tudja gariztatni a procimat. 4-5 hét átfutási idő után 1 év garral rendelkező procit kapok elméletileg, természetesen némi anyagi juttatás után. A kedvem is jobb egy egy pöppet.
H2O über alles!
-
eszakas
senior tag
válasz Vigneau #10332 üzenetére
Hát ez nem ilyen egyszerű van ami a gyorsasággal függ össze /az SSD tökéletesen kiváltja/ de a biztonságos adattárolásban is van szerepe /tükrözés/ Nekem megy raidbe a mainapig 2db samu vinyó de meg sem közelíti az ssd-t
[ Szerkesztve ]
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
emiki6
veterán
Ez az Intel Rapid Storage Technology (IRST) mi is valójában?
Csak mert fel van telepítve de nem működik"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
föccer
nagyúr
válasz radi8tor #10327 üzenetére
Vannak palimadarak, akik megveszik. Máskülönben nem árulnák ennyiért.
üdv, föccer
-
Bjørgersson
félisten
válasz föccer #10326 üzenetére
Mondjuk aki olyat vesz annyiért, az meg is érdemli. Egyik barátom nemrég vett egy komplett AM3-as gépet használtam 35k-ért, aztán akar bele venni még 2 giga ramot. Csak nézek mennyiért árulják őket..
-
föccer
nagyúr
válasz Bjørgersson #10325 üzenetére
Úgy általában a 775-ös platformmal egyetemben. Elképesztő, hogy az elmúlt 3 évet gyakorlatilag árcsökkenés nélkül átvészelte. Hihetettlen. Ha eladsz egy elavult S775 platformot, (mondjuk quadcore procival), akkor szinte nem is kell rádobnod egy megvan az árából egy 1155-ös gép i3 alapon. Pofám leszakad
üdv, föccer
-
Bjørgersson
félisten
Durva milyen drágák a használt DDR2 memóriák.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Impressa #10320 üzenetére
Köszönöm, de ma már nincs hangulatom szórakozni vele, majd holnap megnézem.
-
Impressa
őstag
válasz Bjørgersson #10318 üzenetére
Windowson belül az erőforrás-figyelőben az lemez fül alatt tudod megnézni, mekkora sebességgel ír a lemezen. A legjobb az lenne a HD Sentinel próbaverzióját feltennéd (remélem abban is támogatott a valós idejű teljesítmény mérés) és ott %-osan is látod a kihasználtságot.
Így néz ki,Vigneau őszinte leszek fogalmam sincs. Bár annyit még is csak tudok (remélem jól), hogy az SSD teljesítményével lehet összefüggésben a dolog. Az IRST driver-t azért frissítettem, mert a korábbi verziók bugosak voltak, emiatt folyamatosan hibás adatokat kaptam a HDD állapotáról a Sentinelben. Konkrétan nagyobb fájl másolása közben a vinyó kondíciója leesett 100%-ról 0%-ra. A Sentinel fejlesztőjének írtam, mivel megvettem a programot, így ellátott némi információval. Nekem már sok vinyóm, és adatom elszállt, mert nem tudtam időben reagálni a problémára. ( tanulva belőle, 4 helyen tárolom ugyanazokat az adatokat )
[ Szerkesztve ]
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Vigneau
félisten
válasz Impressa #10317 üzenetére
Apropó, nálunk (Y580) miért olyan fontos, hogy se a chipset driver, se az IRST/AHCI ne legyen feltelepítve? Nálam fent van, de semmi gond nem jelentkezett eddig. Kivéve, ha firmware-t akarok frissíteni az SSD-n, mert akkor le kell szednem az AHCI-t, hogy a flashelő progi lássa az SSD-t.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Impressa #10317 üzenetére
Ennyi. Windowson belül meg tudom valahogy nézni? Mert akkor nekiállok még egyszer kitömöríteni.
-
Impressa
őstag
válasz Bjørgersson #10315 üzenetére
Az komoly, te tényleg mindent eladsz
Csak gondolom, de nem biztos (tipp), érdemes lenne megnézned/kizárnod, hogy ez van-e a hátterében. Nekem is volt anno hasonló problémám, akkor 5 GB-os fájlt 1 óra alatt sikerült kicsomagolni egy i7-es procival. Azt hittem rosszul látok. Vinyó, és driver hiba (IRST bugos volt, nem kicsit) miatt volt ilyen lassú.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz F e Z o #10306 üzenetére
Esetleg próbáld meg ezt a lehetőséget!
Hátha....Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Bjørgersson
félisten
-
Impressa
őstag
válasz Bjørgersson #10313 üzenetére
Gondolom, a lemezkihasználtságod a plafont súrolta.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Bjørgersson
félisten
válasz radi8tor #10310 üzenetére
92 db 190 megás rarra van szétszedve 94%-os tömörítés mellett. Azt már nem is mondom, hogy be van halva tőle az egész gép, már vagy háromszor megfagyott.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #10308 üzenetére
Ez így túl általános kérdés. Kb 30 féle képpen lehet tömöríteni egy fájlt.
⭐ Stella
-
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #10306 üzenetére
Én mindenképpen megpróbálnám, annyira nem olcsó processzor ahhoz, hogy csak úgy kidobja az ember. Nem is annyira idős, gondolom nem is a tuning a baja, úgyhogy egy próbát mindenképp megér.
Egy ~18 gigás fájlt egyébként mennyi idő alatt lenne egészséges kitömöríteni egy i5-2500-nak?
[ Szerkesztve ]
-
F e Z o
veterán
válasz Bjørgersson #10304 üzenetére
Kipróbáltuk másik gépben a procit, ugyanazt csinálja. A lapomban megnéztünk egy 2600k-t alapórajelen stabil mindenhol. Tehát a 2600-om elszállt. Szerintetek érdemes feladni hirdetést, hogy esetleg valaki le tudná gariztatni, persze anyagi juttatás mellett vagy nem érdemes vesződni ilyesmivel?
H2O über alles!
-
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #10304 üzenetére
Legrosszabb esetben 4 hét.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #10303 üzenetére
Ilyenkor nem újul meg valamennyivel a garanciaidő?
(#10302) embe: Na igen, csak ki tudja mennyit kellene rá várni.
-
F e Z o
veterán
Visszakaptam garanciából a z68 ext3gen3 lapomat, elmondásuk szerint bios-t frissítettek rajta, s nincs vele semmi gond sem. Beleraktam a procim, néha beengedett az uefi-be, de egy idő után megint fagytam. Délután kipróbálom egy másik lapban a 2600-ost. De van egy sanda gyanúm, hogy valószínűleg az szállt el. Persze a garija kb 2 hónapba járt le, így most marha jó kedvem van, elhihetitek.
H2O über alles!
-
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #10293 üzenetére
Az Ebay-en pl. 870 Ft.-ért 3-at kapsz - postával együtt.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #10288 üzenetére
No, azért nem eszik olyan forrón..GPS nélkül is el lehet lenni, bár kétségkívül némileg kényelmetlenebb..viszont jól jön a fejben tárolt tudás, mikor épp sztrájkol a technika..és akkor nem jár úgy az ember, mint volt főnök fia, aki bement nagyfaluba GPSel, ami lehalt a belvárosban és órákig bolyongott, mire feladta, majd felhívta az apját és ezt közölte síráshoz közeli hangon: apa-appa, hol vagyok??
Offkorsz, megbeszéltük, részemről is ráér a dolog, ez nem versenyhelyzet..ha úgy alakul, majd elindulsz..aztán ennyi. Most 7végéig amúgyis örülök, ha végre összerakom magam, tegnap közölte az örömhírt dokikám, tüdőgyulladás, antibiotikumkúra és stabil itthonlét..kivagyok már lassan, melóznom kéne, mint állat, erre szivat a "rendszer"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest