Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Impressa
őstag
válasz Bjørgersson #10318 üzenetére
Windowson belül az erőforrás-figyelőben az lemez fül alatt tudod megnézni, mekkora sebességgel ír a lemezen. A legjobb az lenne a HD Sentinel próbaverzióját feltennéd (remélem abban is támogatott a valós idejű teljesítmény mérés) és ott %-osan is látod a kihasználtságot.
Így néz ki,Vigneau őszinte leszek fogalmam sincs. Bár annyit még is csak tudok (remélem jól), hogy az SSD teljesítményével lehet összefüggésben a dolog. Az IRST driver-t azért frissítettem, mert a korábbi verziók bugosak voltak, emiatt folyamatosan hibás adatokat kaptam a HDD állapotáról a Sentinelben. Konkrétan nagyobb fájl másolása közben a vinyó kondíciója leesett 100%-ról 0%-ra. A Sentinel fejlesztőjének írtam, mivel megvettem a programot, így ellátott némi információval. Nekem már sok vinyóm, és adatom elszállt, mert nem tudtam időben reagálni a problémára. ( tanulva belőle, 4 helyen tárolom ugyanazokat az adatokat )
[ Szerkesztve ]
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest