- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsanKLÓD2
csendes tag
Szerintem jó a pitivi
-
upszilon
őstag
Próbálta valaki az új lilabuntus vágóprogit? Még két nap van a végleges verzióig. Azt még megvárom, de aztán első dolgom lesz kipróbálni!
-
rtom
senior tag
Ebben a topicban sok szoftvert említenek, hátha megtetszik valamelyik...
-
upszilon
őstag
Nem voltam egy darabig, de ahogy látom, semmit sem vesztettem. ha van tesz-leírásotok, azt kíváncsian olvasnám.
-
upszilon
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #22 üzenetére
Igen, én sem találok, pedig nekem sok anyagom van Ezzel a kodekkel letéve winyóra.
-
törölt tag
persze, csak a 10.04-től az ubuntu alapcsomag része is lesz. arra akartam ezzel utalni, hogy most az ubisok ezt a projektet tolják, mint videóvágót. egy előnye biztosan van a "k" betűvel kezdődőkhöz képest, hogy illeszkedik rendesen az asztali környezetbe, mert GTK+ alkalmazás.
-
törölt tag
most a 10.04-es kiadásba már alapértelmezettként bekerült a pitivi video editor, nem tudom mennyire jó vagy rossz, sosem használtam ilyesmit, de talán érdemes kipróbálni.
-
upszilon
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #15 üzenetére
Szerinted hogyan lehetne a Kinónak lehetővé tenni a CanopisDV-AVI kodek alkalmazását?
-
upszilon
őstag
Nah-ez a topik is behalt...
-
rtom
senior tag
Ezt vagy a Cinerellát próbálta más valaki? Nekem elsőre eléggé összekutyultnak tűnik a felhasználói felület.
-
upszilon
őstag
Nézem ezt a KDNLIVE progit. Fénykép alapján egészen jónak tűnik.
-
upszilon
őstag
Én a munkámhoz Canopus Ediust használtam és más othoni mércével mérve szintén eléggé drága szoftvereket. Ezek kezelése sem egyszerű. Rendesen meg kell tanulni és akkor nagyon gyors-hatékony és minőségi munkavégzést lehet velük eszközölni. Természetesen nem hasonlíthatók össze a linux ingyenes szoftvereivel. Illetve ez nem lenne egy illendő dolog. OK?
-
floatr
veterán
Én régebben win alatt a pinacle studióval szarakodtam, ahhoz képest megváltás volt a kino. De ezt kizárólag a kamerás ügyre vonatkozik. Az általános dolgokra én a kdenlive-ot tartom a legjobbnak az általam ismertek közül, bár azt már sokat nem nyüstöltem az említett probléma után
-
upszilon
őstag
Na-jó-jó, de ha mégis ki szeretnéd vágni és netán effektezni, feliratoznai, mihez fognál linux alatt. Végülis ez ennek a topiknak a fő kérdése, hiszen a DV-kamerák letűnőben vannak, míg az 1080p vagy (és/vagy az 1080i) készítés egyre olcsóbbá kezd válni. Szóval szerinted mivel és hogyan?
-
-
rtom
senior tag
Ezen írásommal tudom támogatni a topic-ot. Eléggé gyalogos módszer, de egész megbízhatóan működik.
-
floatr
veterán
Lives-t próbáltam nem állt össze a dolog a kezem alatt. A Blender nem kifejezetten vágószoftver. A Kino inkább való kameráról leszedett nyersanyag összállítására, mint általános vágásra. Az Avidemux elég fapad összetettebb dolgokra, inkább kisebb melóra, konvertálására alkalmas. A KDEnlive már elég jó, viszont amikor olyat akartam művelni vele, hogy lelassított vágásokat összeilleszteni áttűnéssel, akkor elhalálozott, hülyeséget csinált.
Szembeállítva az általam ismert windows-os dolgokkal nem olyan vészes a helyzet, merhát ott is elég sok nehezen kezelhető szoftver van, egyedül a vegas volt az, ami eddig minden amateur próbálgatásomat sikerrel segítette.
-
upszilon
őstag
Egy érdekes oldal: Ubuntu alatti első 10
-
upszilon
őstag
A teljesség igénye nélkül néhány ingyenes vágószoftver linux alá:
Cinelerra, Lives, Blender, Kino, Jashaka, Avidemux, Kdenlive, ZS4 Video Editor.
Ki melyiket javasolja és miért? Beszéljük meg mi a legeredményesebb. Beszéljünk a pénzes változatokról is. Egyáltalán, mindenről, ami a videóvágás linux alatt témakörét bármiben érintheti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest