Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
persze, csak a 10.04-től az ubuntu alapcsomag része is lesz. arra akartam ezzel utalni, hogy most az ubisok ezt a projektet tolják, mint videóvágót. egy előnye biztosan van a "k" betűvel kezdődőkhöz képest, hogy illeszkedik rendesen az asztali környezetbe, mert GTK+ alkalmazás.
-
floatr
veterán
Én régebben win alatt a pinacle studióval szarakodtam, ahhoz képest megváltás volt a kino. De ezt kizárólag a kamerás ügyre vonatkozik. Az általános dolgokra én a kdenlive-ot tartom a legjobbnak az általam ismertek közül, bár azt már sokat nem nyüstöltem az említett probléma után
-
floatr
veterán
Lives-t próbáltam nem állt össze a dolog a kezem alatt. A Blender nem kifejezetten vágószoftver. A Kino inkább való kameráról leszedett nyersanyag összállítására, mint általános vágásra. Az Avidemux elég fapad összetettebb dolgokra, inkább kisebb melóra, konvertálására alkalmas. A KDEnlive már elég jó, viszont amikor olyat akartam művelni vele, hogy lelassított vágásokat összeilleszteni áttűnéssel, akkor elhalálozott, hülyeséget csinált.
Szembeállítva az általam ismert windows-os dolgokkal nem olyan vészes a helyzet, merhát ott is elég sok nehezen kezelhető szoftver van, egyedül a vegas volt az, ami eddig minden amateur próbálgatásomat sikerrel segítette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest