Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• littlerock

aktív tag

Üdv!

Sok töprengés után, egy Mediamarkt-ban kipróbáltam egy - két fülest, és a Sony MDR XB650BT mellett tettem le a voksomat. Érdekes, hogy nagyon a JBL fülesek irányába indultam, de ez lett belőle.

előnyök:
    - komoly basszus
    - nagyon részletes hangzás (nem tartom vájt fülűnek magam, de elég sok különbséget meghallok)
    - elvileg 30 órát bír, még nem mértem le, de nem tudnám megmondani mikor volt töltőn...
    - forgatható füles a pánthoz képest.
    - gyorsan kapcsolódik androidhoz (Xiaomi redmi 3 pro), illetve iOShoz (iphone 5S)
    - USB-s töltés
    - jó zajszigetelés
    - semmilyen alapzajt nem hallok, ez alól kivétel, amikor bemondja, hogy ki, vagy bekapcsol, illetve csatlakozott, esetleg épp keresgéli a csatlakozó eszközt.
    - headset-ként is funkcionál, a hívott fél nem panaszkodott a hangra,

hátrányok:
    - néha túl sok basszus, de ezt pár perc állítgatással a winampban megfelelően be lehet állítani.
    - kicsit kopogós a külső műanyag, de ezzel azért együtt lehet élni
    - a Win 10-nél rendszeresen ki és bekapcsolom a BT-t a kapcsolódáshoz, mert elbeszélnek egymás mellett a fülhallgatóval.
    - egy óra után az elején nyomta a fülemet, ez már sokkal jobb

Összegzés:
    Nem mondanám olcsónak, mivel 30.000 huf, de vettem egy nagy levegőt, és kifizettem...Nem bántam meg. Nagyon szeretem a hangját, végre van egy olyan fülesem, ami kikapcsolja a környezetemet, és nem kódorog a kábel...

Én átléptem a 15-20.000 huf-os füles utáni vágyakozást, szerintem megérte...

Új hozzászólás Aktív témák