Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samtya
senior tag
válasz
kingpython #639 üzenetére
Nekem sincs tapasztalatom, de a múltkor valaki keresett ebben a témában és ezután nézegettem jutyúbos beszámolókat a Bluedio Turbine T2, T2 Plus és T3 típusokról. Egészen jókat mondogatnak róluk. (És olcsók is ahhoz képest.)
-
littlerock
aktív tag
válasz
kingpython #639 üzenetére
Szívesen segítenék, vagy adnék ötletet, de csak ebben van tapasztalatom, úgyhogy láthatóan marad a gúglizás, meg a próbálgatás...
-
littlerock
aktív tag
válasz
kingpython #637 üzenetére
Üdv!
A kialakítás tekintetében ugye kérdéses, hogy milyen fülest keresel. Mint írtam fentebb, én a Sony MDR-XB650BT-t ajánlom, és ez épp majdnem 30k.
Ez a fülre illeszkedik, nem köré.
Menj be egy Mediamarkt-ba, az ott lévőket csatlakoztatod a mobiloddal, és meg tudsz hallgatni 2-3 fülest biztosan...
Fel is tudod próbálni őket, kényelmesek-e...
A JBL tetszett még nagyon de ezt hozam el mégis... azóta a JBL nél olvastam a vezetékproblémákról...
Az enyém most is a fejemen van...
Karib tenger kalózai OST flac megy Winapról...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest