Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - Pajac: Hámozott narancs
 - moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!

Aktív témák
- 

h4ndsp1k3n
tag
Sziasztok... végre új gépem lett, amin már van elég hely arra hogy a WinXP mellett linuxot is tudjak használni... ennek örömére fel is tettem a RedHat 9-et, minden fasza, csak akkor lepődtem meg egy kissé, amikor a WinXP particiót nem találva elkeztem feltúrni a doksikat és azt találtam, hogy a RedHat 9 nem támogatja az NTFS-t.
Ez csupán azért tűnt furcsának, mert régebben, még pár éve már a suse 7.1-em is tudta olvasni (igaz, írni nem, de az nem is olyan fontos, csak az mp3-akra lenne szükség)az NTFS-t. Erre nemtomhány évre rá a redhat 9 nem tudja???
Szóval az lenne a kérdés, hogy ezt hogyan lehetne valahogy orvosolni? (És nem arra gondolok, hogy konvertáljam a Win particiót FAT-ra).
Szóval lehet valamilyen módon rábírni a RedHat-et, hogy NTFS-t legalább olvasson?
Egy kis buherától nem riadok vissza, bár a linuxot nem ismerem olyan mélyen (bár azért a kezdő szinten túljutottam, mondjuk tapasztaltabb júzer szintre tenném magam...)
előre is kösz 
Aktív témák
- Apple asztali gépek
 - Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - Battlefield 6
 - Lakáshitel, lakásvásárlás
 - Otthoni hálózat és internet megosztás
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Apple MacBook
 - iPhone topik
 - További aktív témák...

- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
 - Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
 - Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
 - HP ProBook 430 G5 Intel Penium 4415U laptop (kijelző hibás)

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest