- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
h4ndsp1k3n
tag
Sziasztok... végre új gépem lett, amin már van elég hely arra hogy a WinXP mellett linuxot is tudjak használni... ennek örömére fel is tettem a RedHat 9-et, minden fasza, csak akkor lepődtem meg egy kissé, amikor a WinXP particiót nem találva elkeztem feltúrni a doksikat és azt találtam, hogy a RedHat 9 nem támogatja az NTFS-t.
Ez csupán azért tűnt furcsának, mert régebben, még pár éve már a suse 7.1-em is tudta olvasni (igaz, írni nem, de az nem is olyan fontos, csak az mp3-akra lenne szükség)az NTFS-t. Erre nemtomhány évre rá a redhat 9 nem tudja???
Szóval az lenne a kérdés, hogy ezt hogyan lehetne valahogy orvosolni? (És nem arra gondolok, hogy konvertáljam a Win particiót FAT-ra).
Szóval lehet valamilyen módon rábírni a RedHat-et, hogy NTFS-t legalább olvasson?
Egy kis buherától nem riadok vissza, bár a linuxot nem ismerem olyan mélyen (bár azért a kezdő szinten túljutottam, mondjuk tapasztaltabb júzer szintre tenném magam...)
előre is kösz
Aktív témák
- Arc Raiders
- Robotporszívók
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Spórolós topik
- BMW topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Cooler Master Vertical GPU Holder Kit V3
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 58.5 mm full fém tamper
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest