- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Aktív témák
-
h4ndsp1k3n
tag
Sziasztok... végre új gépem lett, amin már van elég hely arra hogy a WinXP mellett linuxot is tudjak használni... ennek örömére fel is tettem a RedHat 9-et, minden fasza, csak akkor lepődtem meg egy kissé, amikor a WinXP particiót nem találva elkeztem feltúrni a doksikat és azt találtam, hogy a RedHat 9 nem támogatja az NTFS-t.
Ez csupán azért tűnt furcsának, mert régebben, még pár éve már a suse 7.1-em is tudta olvasni (igaz, írni nem, de az nem is olyan fontos, csak az mp3-akra lenne szükség)az NTFS-t. Erre nemtomhány évre rá a redhat 9 nem tudja???
Szóval az lenne a kérdés, hogy ezt hogyan lehetne valahogy orvosolni? (És nem arra gondolok, hogy konvertáljam a Win particiót FAT-ra).
Szóval lehet valamilyen módon rábírni a RedHat-et, hogy NTFS-t legalább olvasson?
Egy kis buherától nem riadok vissza, bár a linuxot nem ismerem olyan mélyen (bár azért a kezdő szinten túljutottam, mondjuk tapasztaltabb júzer szintre tenném magam...)
előre is kösz
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Elemlámpa, zseblámpa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest