Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
h4ndsp1k3n
tag
Sziasztok... végre új gépem lett, amin már van elég hely arra hogy a WinXP mellett linuxot is tudjak használni... ennek örömére fel is tettem a RedHat 9-et, minden fasza, csak akkor lepődtem meg egy kissé, amikor a WinXP particiót nem találva elkeztem feltúrni a doksikat és azt találtam, hogy a RedHat 9 nem támogatja az NTFS-t.
Ez csupán azért tűnt furcsának, mert régebben, még pár éve már a suse 7.1-em is tudta olvasni (igaz, írni nem, de az nem is olyan fontos, csak az mp3-akra lenne szükség)az NTFS-t. Erre nemtomhány évre rá a redhat 9 nem tudja???
Szóval az lenne a kérdés, hogy ezt hogyan lehetne valahogy orvosolni? (És nem arra gondolok, hogy konvertáljam a Win particiót FAT-ra).
Szóval lehet valamilyen módon rábírni a RedHat-et, hogy NTFS-t legalább olvasson?
Egy kis buherától nem riadok vissza, bár a linuxot nem ismerem olyan mélyen (bár azért a kezdő szinten túljutottam, mondjuk tapasztaltabb júzer szintre tenném magam...)
előre is kösz -
zoltanz
nagyúr
Én is nemsokára átállnék Linuxra . Most kiprobáltam egy ujság mellékletes SUSE 9-et egy Winows XP (NTFS) mellé raktam. Elvileg már ez ir/olvas NTFS-n.
1 A telepítő azt írja, hogy ez nem stabil verzió, a kerneljét nem lehet frissíteni és nam ajánlják a használatát... Létezik ez ?
2 A átírtam a Linux partíció méretét de így a 20 GB vinyóból elveszett 3 GB amit semmihez nem tartozik.
3 Használat közben tényleg nem volt megbízható.
Kérdésem az lenne az internetről letölthető verziók nem ilyenek ugye?
Egyébként meg a Linux SUSE, Novell egyesültek nagyon király csak így tovább.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest